جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۵
پیروزی مقاومت در عراق و نقش موشک‌سازان ایرانی

حوزه / امام جمعه طارم، شکست جریان‌های سکولار در انتخابات عراق را نشانه پیروزی مقاومت دانست و یاد شهدای موشک‌ساز را گرامی داشت که با طراحی موشک‌های دوربرد، امنیت را برای کشور به ارمغان آوردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام مهدی منصوری در خطبه‌های امروز نماز جمعه شهرستان طارم، ضمن قدردانی از حضور نماینده ولی فقیه در استان زنجان، عنوان کرد: مشکلات مطرح‌شده پیگری خواهند شد.

وی برگزاری نماز باران روز دوشنبه در حیاط دبیرستان فاطمیه شهر آب‌بر را اعلام کرد و با تأکید بر صرفه‌جویی در مصرف آب گفت: مردم در کنترل وضعیت فعلی نقش مهمی دارند.

امام جمعه طارم، ترک پرداخت زکات را موجب بسته شدن درهای رحمت الهی دانست و یادآور شد نادیده گرفتن حقوق فقرا تبعات بسیاری به‌دنبال دارد.

وی با ذکر حدیثی از پیامبر اکرم(ص) درباره احترام به نان و داستان حضرت دانیال پیامبر، بر حرمت نان و نعمت‌های الهی تأکید کرد که بی‌احترامی به آن‌ها موجب محرومیت از رحمت الهی می‌شود.

حجت‌الاسلام منصوری با اشاره به هفته کتاب و کتابخوانی گفت: کتابخوانی یک وظیفه دینی و اجتماعی است و خانواده‌ها، به‌ویژه نوجوانان و جوانان، باید احساس مسئولیت کنند جامعه‌ای که در آن کتاب جایگاه ضعیفی دارد جامعه‌ای تنبل است.

وی به سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد که کتاب را گنجینه‌ای ارزشمند و ثروتی بزرگ برای بشر دانسته‌اند و تأکید کرد: باید خرید کتاب جزو هزینه‌های اصلی خانواده باشد.

امام جمعه طارم با اشاره به دشمنی مستمر غرب با ملت ایران، گفت: دشمنان از هیچ تلاشی برای ضربه زدن فروگذار نمی‌کنند، از تحریک مردم برای هدر دادن آب تا اقدامات نمایشی با لباس ارتش.

وی اقتدار سامانه دفاعی ایران را ستود و گفت: دشمنان اعتراف کرده‌اند که با رهبر مقتدر ایران، آیت‌الله خامنه‌ای، رو به‌ رو هستند.

حجت‌الاسلام منصوری با اشاره به شکست جریان‌های سکولار در انتخابات عراق، آن را نشانه پیروزی مقاومت دانست.

وی در ادامه افزود: دشمنان با توطئه‌هایی مانند تجزیه سودان در پی غارت نفت و معادن هستند اما این خواب‌ها هرگز برای ایران اسلامی تعبیر نخواهد شد، زیرا مردم ایران هر روز آگاه‌تر و مقاوم‌تر می‌شوند.

امام جمعه طارم ضمن اشاره به وضعیت غزه پس از آتش‌بس، معیار دوستی آمریکا را دوستی با خود دانست و در پایان یاد شهیدان طهرانی مقدم و حاجی‌زاده را گرامی داشت که با طراحی موشک‌های دوربرد خواب را بر دشمنان ایران حرام کرده‌اند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha