چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۶
بسیج مایه عزت ملت ایران است

حوزه/ امام جمعه برازجان گفت: امروز بسیج به درختی تناور بدل شده که سایه‌اش بر سراسر ایران اسلامی گسترده و ثمرات آن در عرصه‌های گوناگون، مایه افتخار و عزت ملت ایران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام حسن مصلح امام جمعه برازجان ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: هفته بسیج، یادآور مجاهدت‌ها، ایثارگری‌ها و فداکاری‌های مردان و زنانی است که با ایمان راسخ و روحیه جهادی، در راه حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی گام برداشتند و همچنان در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، علمی و خدمت‌رسانی، پیشتاز و الهام‌بخش‌اند.

وی ادامه داد: بسیج، این شجره طیبه‌ای که به فرمان معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) شکل گرفت، امروز به درختی تناور بدل شده که سایه‌اش بر سراسر ایران اسلامی گسترده است و ثمرات آن در عرصه‌های گوناگون، مایه افتخار و عزت ملت ایران است.

حجت الاسلام مصلح ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام بسیج و تجلیل از تلاش‌های خالصانه بسیجیان ، فرارسیدن هفته بسیج را به همه دلدادگان این مکتب نورانی تبریک گفت و از درگاه خداوند متعال، توفیق خدمت به اسلام، انقلاب و مردم برای همه بسیجیان طلب کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha