جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵
حضور امام جمعه زاهدان در جمع دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان+عکس

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی محامی با حضور غیررسمی و صمیمانه در خوابگاه دانشگاه سیستان و بلوچستان، ساعاتی را در میان دانشجویان و در فضای زندگی روزمره آنان سپری کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از زاهدان، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی محامی نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با حضور در خوابگاه دانشگاه سیستان و بلوچستان، ساعاتی را در میان دانشجویان و در فضای زندگی روزمره آنان سپری کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محامی پس از ورود به خوابگاه، بدون هرگونه تشریفات اداری و با مراجعه مستقیم به اتاق‌های دانشجویی، با دانشجویان به گفت‌وگو نشست. در این دیدار صمیمانه، دانشجویان مسائل مرتبط با تحصیل، شرایط خوابگاهی، دغدغه‌های معیشتی و برنامه‌های آینده خود را مطرح کردند و فضای خودمانی این دیدار، گفت‌وگوهایی بی‌واسطه و دوستانه را رقم زد.

پس از حضور در چند اتاق، جلسه‌ای عمومی در نمازخانه خوابگاه با حضور جمع بیشتری از دانشجویان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محامی در این نشست بخشی از خاطرات دوران طلبگی خود را بیان کرد که با استقبال و ذکر خاطرات دانشجویی از سوی حاضران همراه شد و فضای جلسه را صمیمی‌تر کرد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان در این جمع، بر اهمیت نظم، برنامه‌ریزی، تلاش و پشتکار در مسیر رشد و پیشرفت جوانان تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به ضرورت ساده‌گیری در ازدواج، جوانان را به آغاز این مسیر با توکل، امید و اتکا به لطف الهی فراخواند.

در ادامه جلسه، دانشجویان سؤالاتی درباره مدیریت تعاملات در محیط‌هایی با تنوع فکری و اعتقادی، و نیز درباره چرایی وقوع جنگ‌ها در دوران پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) مطرح کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محامی در پاسخ به این پرسش‌ها، ضمن تبیین مباحث تاریخی و اعتقادی، اظهار داشت: این پرسش مبتنی بر برخی شبهه‌افکنی‌ها است و بر اساس بررسی‌های تاریخی، در دوران ائمه(ع) جنگی رخ نداده است. عمده جنگ‌ها مربوط به دوران پیامبر اکرم(ص) و دوره پنج‌ساله حکومت امیرالمؤمنین علی(ع) بوده و تعداد کشته‌شدگان این جنگ‌ها بسیار اندک و قابل مقایسه با جنگ‌های رایج آن دوران یا شرایط امروزی نیست. حتی در دوران خلفا نیز بخش قابل توجهی از پیشرفت اسلام ناشی از جاذبه‌های معرفتی و فرهنگی بوده نه جنگ و سلاح.

امام جمعه زاهدان با استناد به آیه «تِلْکَ الرُّسُلُ فَضَّلْنَا بَعْضَهُمْ عَلَیٰ بَعْضٍ» افزود: خود پیامبران دارای مراتب هستند و مردم نیز در دینداری دارای درجات متفاوت‌اند، بنابراین نمی‌توان کسی را به‌صرف ظاهر قضاوت کرد یا او را بی‌دین دانست.

وی ادامه داد: در حوادث اخیر نیز افرادی با ظاهرهای متفاوت، برای دفاع از کشور پای کار آمده و حتی حاضر به فداکاری شدند. نمونه آن حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع شهید سلیمانی بود که برخی باوجود ظاهر متفاوت، از عمق جان اشک می‌ریختند.

وی با اشاره به روایتی از اصول کافی گفت: در این کتاب بابی وجود دارد که بیان می‌کند سطح فکری و ایمان مردم متفاوت است و باید از هر فرد به اندازه ظرفیت او انتظار داشت. در روایتی آمده، وقتی فردی از اطرافیانش شکایت کرد و آنان را لعن نمود، امام(ع) فرمودند: اگر سطح فکر تو با من یکی باشد، آیا خوب است من نیز تو را لعن کنم؟ پس هرکس باید بر اساس ظرفیت و سطح ایمان خود سنجیده شود.

در پایان، دانشجویان با حجت الاسلام والمسلمین محامی عکس یادگاری گرفتند و با همراهی جمعی از آنان، این دیدار صمیمانه خاتمه یافت؛ دیداری که به گفته دانشجویان، بدون برنامه‌ریزی قبلی اما با صمیمیتی ویژه، به عنوان شبی متفاوت در خاطرات آنان باقی خواهد ماند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha