شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۹
فاطمیه‌ای با عطر شهدای گمنام در دانشگاه های فارس

حوزه/ همزمان با ایام فاطمیه، بوی عطر شهدای گمنام در دانشگاه های فارس پیچید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از شیراز، همزمان با ایام حزن و اندوه شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، بوی عطر شهدای گمنام در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان فارس پیچید و دانشگاهیان، میزبان شهدای گمنام دوران هشت دفاع مقدس بودند.

سید اکبر قانع تبریزی، مسئول کمیته خادمین شهدای ناحیه بسیج دانشجویی فارس در مراسم تشییع و استقبال از شهدای گمنام در دانشگاه های این استان با حضور پرشور دانشگاهیان، کارکنان، اساتید، دانشجویان و مردم ولایت‌مدار، اظهار داشت: پیکر مطهر شهدای گمنام، در تعدادی از دانشگاه های سراسر استان فارس تشییع شده و این برنامه معنوی تا سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) ادامه دارد تا دانشگاهیان بار دیگر با آرمان‌های شهدا و فرهنگ مقاومت تجدید میثاق کنند.

وی با بیان اینکه در ایام فاطمیه، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان فارس میزبان شهدای گمنام دفاع مقدس هستند،افزود: حضور پرشور دانشگاهیان که پیکر مطهر شهید را بر دستان خود بدرقه می کنند، جلوه‌ای از احترام به فرهنگ ایثار است.

قانع تبریزی اضافه کرد: تاریخ ایران اسلامی یک تاریخ واقعی و عینی بوده و سرشار از الگوهایی از بزرگ‌مردان و شهدا است.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان فارس، امسال فاطمیه ای متفاوت را تجربه می کنند، ادامه داد: این آیین باشکوه، فرصتی برای زنده نگه داشتن یاد شهدا و یادآوری رشادت‌های غیورمردانی بوده که امنیت و آرامش امروز کشور، مرهون ایثار آن ها است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha