دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۳
جهاد تبیین روش و مدل زندگی حضرت زهرا(س) بود

حوزه/ حجت الاسلام زارعی با بیان این‌که "جهاد تبیین"، روش و مدل زندگی حضرت زهرا(س) بوده است، گفت:حوزویان چه حوزه‌های علمیه برادران و چه حوزه علمیه خواهران، باید خط مقدم جبهه تبیین باشند.

حجت الاسلام علیرضا زارعی امام جمعه شهرستان بشرویه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در بیرجند ضمن تسلیت ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت زهرا(س)، اظهار کرد: شخصیت حضرت زهرا به عنوان یک فرد نیست بلکه به عنوان یک مکتب انسان‌ساز و جامع است که تضمین کننده سعادت انسان در دنیا و آخرت است.

وی با بیان اینکه زندگی حضرت زهرا(س) در ابعاد مختلف اخلاقی، علمی، تربیتی و حماسی بایستی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: بُعد حماسی زندگی آن حضرت راهگشای بسیاری از مشکلات جامعه امروزی است.

امام جمعه بشرویه با اشاره به شخصیت والای حضرت زهرا(س)، دفاع فاطمی از ولایت را ریشه هویت و استقامت انقلاب اسلامی توصیف و یادآور شد: آنچه مسلم است آن است که اگر ایستادگی حضرت زهرا (س) نبود، مسیر ولایت در همان آغاز تاریخ منحرف می‌شد و امروز نیز هرجا ایران قوی ایستاده، به برکت همان مسیر فاطمی و فرهنگ ولایت‌ مدارانه است.

حجت‌الاسلام زارعی با تاکید بر این‌که حضرت زهرا(س) در برابر انحرافات و ظلم و زور ایستادند، ابراز کرد: بانوان در جامعه امروزی باید حضرت زهرا(س) را الگوی خود قرار دهند تا به زندگی سعادتمندانه برسند.

وی ادامه داد: بسیاری از چالش‌هایی که در زندگی امروزی شاهد آن هستیم به دلیل دوری از سبک زندگی فاطمی است.

امام جمعه بشرویه با اشاره به اینکه بیان دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی برای مردم در ایام فاطمیه جزو ضروریات است و مصداق بارز تبیین محسوب می‌شود، ادامه داد: مسئولان هیئت‌های مذهبی و مداحان، مبلغان و روحانیون همچون گذشته در ایام فاطمیه نسبت به مسئله مهم تبیین و روشنگری توجه ویژه داشته باشند.

حجت‌الاسلام کاظمی با اشاره به این‌که مقام عظمای ولایت ارادت خاصی به همه ائمه و بویژه حضرت زهرا(س) دارند، اذعان کرد: ایشان و بسیاری از علما تاکید بر زنده نگه‌داشتن فرهنگ فاطمی و ایام فاطمیه دارند.

وی با بیان این‌که جهاد تبیین، روش و مدل زندگی حضرت زهرا(س) بوده است، متذکر شد: حوزویان چه حوزه‌های علمیه برادران و چه حوزه علمیه خواهران باید خط مقدم جبهه تبیین باشند.

امام جمعه بشرویه با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر این‌که"من رزق سال کشور را در شب‌های فاطمیه می‌گیرم"، ابراز کرد: حضرت زهرا (س) برای حرکت ولایت از جانش گذشت و ما نیز باید مسیرمان همان مسیر ولایت باشد.

انتهای پیام/۱۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha