دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۹
ریشه بسیاری از مشکلات جامعه دوری از سبک زندگی فاطمی است

حوزه/ حجت‌الاسلام تکمیلی با بیان این‌که ریشه بسیاری از مشکلات جامعه فعلی دوری از سبک زندگی علوی و فاطمی است، گفت: فاطمیه باید همانند عاشورا زنده نگه داشته شود.

حجت‌الاسلام حسین تکمیلی امام جمعه شهرستان طبس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در بیرجند، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س)، اظهار کرد: حضرت زهرا(س) یگانه فرزند بعد از پیامبر(ص) است که دارای ویژگی‌های شاخص است.

وی با بیان این‌که حضرت زهرا(س) مظهر تمام خوبی‌ها و استکبارستیز حقیقی است، تصریح کرد:متاسفانه قدر حضرت زهرا(س) در جامعه امروزی همانند قبرشان ناشناخته است.

خطیب جمعه طبس با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه و ضمن اشاره به آیه"لو کان الحسن شخصاً لکان فاطمه"، خاطرنشان کرد:این آیه شریفه به این معنا است که اگر همه خوبی‌های عالم در چهره‌ای انسانی تجسم یابد، آن چهره فاطمه زهرا(س) است.

حجت‌الاسلام تکمیلی با بیان این‌که حضرت زهرا(س) دارای سه شاخصه فردی، خانواده‌داری و حضور در اجتماع است، عنوان کرد:حضرت زهرا(س) نه تنها در عبادت و تقوا، بلکه در ایستادگی در برابر ظلم و دفاع از ولایت نیز بی‌نظیر بود و با وجود مصیبت‌های فراوان در دفاع از حق امیرالمؤمنین علی(ع) قیام کرد.

وی از حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان نخستین زن مجاهد و استکبارستیز در تاریخ اسلام یاد کرد و گفت: همه مؤمنان بایستی از روحیه حق‌طلبی و شجاعت آن بانوی بزرگ الگو بگیرند.

امام جمعه طبس ضمن اشاره به این‌که دلیل بسیاری از مشکلات امروزی عدم عمل به سیره حضرت زهرا(س) است، بیان کرد: امروز بانوان به‌ ویژه نسل جوان بایستی با الگوگیری از سیره آن بانوی بزرگ، مسیر رشد، کمال و مقاومت در برابر تهاجم فرهنگی را پیدا کنند.

حجت‌الاسلام تکمیلی با تأکید بر اهمیت نقش دختران در جامعه امروز، اذعان کرد: اگر بانوان ما همانند حضرت زهرا (س) اهل معرفت، تعهد، دینداری و مسئولیت‌پذیری باشند، آینده‌ای روشن، مطمئن و الهی برای جامعه رقم خواهد خورد.

وی با اشاره به این مهم که امروز تجملات پایبند زندگی‌های ما شده است، تبیین کرد: همه علما و بویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید بر باشکوه برگزار کردن مراسم فاطمیه هستند و نظرشان این است که اگر فاطمیه در جامعه مورد توجه قرار می‌گرفت، هرگز عاشورا اتفاق نمی‌افتاد.

امام جمعه طبس با بیان این‌که نقش حضرت فاطمه(س) در دفاع از ولایت، منحصر به فرد بود، یادآور شد: طلاب و روحانیون باید در وهله اول خودشان با سیره علوی و فاطمی آشنایی کامل پیدا کنند و سپس در راستای شناساندن زندگی حضرت زهرا(س) و توسل به آن حضرت را به جامعه بشناسانند.

انتهای خبر/۱۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha