یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۲
ولایت؛ محور نجات جامعه از بحران‌ها است

حوزه/مسئول نمایندگی امور روحانیون نمایندگی ولی فقیه سپاه حضرت ابوالفضل(ع)لرستان گفت:جامعه‌ای که از ولایت فاصله بگیرد، دیر یا زود در میان بحران‌ها گرفتار می‌شود. اما جامعه‌ای که بر مدار ولایت بماند، حتی اگر سختی و فشار و تحریف فراوان باشد، مسیر روشنی در پیش خواهد داشت.

حجت الاسلام علی لرستانی مسئول امور روحانیون نمایندگی ولی فقیه سپاه حضرت ابوالفضل(ع)لرستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در خرم آباد با بیان اینکه در تاریخ اسلام کمتر شخصیتی را می‌توان یافت که مانند حضرت زهرا(س)در کوتاه‌ترین عمر، بلندترین پیام را برای امت به‌جا گذاشته باشد، افزود:آنچه فاطمه(س) را از دیگران متمایز می‌کند تنها نسبت خانوادگی با پیامبر(ص)نیست، بلکه جایگاهی است که او در حساس‌ترین پیچ تاریخی تبدیل به معیار تشخیص ولایت شد.

وی بیان کرد:پس از رحلت پیامبر اکرم(ص) جامعه اسلامی با بحران بزرگی روبه‌رو شد بحرانی که نه از بی‌نمازی مردم بود و نه از کمبود عبادت، بلکه از فاصله گرفتن تدریجی جامعه از محور ولایت بود، در چنین شرایطی فاطمه(س) سکوت نکرد، او به میدان آمد تا حقیقتی را که در هیاهوی سیاست گم شده بود دوباره آشکار کند، اینکه اسلام پیامبر، بدون ولایت علی(ع) دوام نمی‌آورد.

مسئول امور روحانیون نمایندگی ولی فقیه در سپاه لرستان خاطرنشان کرد:در بسیاری از نقل‌ها آمده است که فاطمه(س) وقتی خانه به خانه می‌رفت و با انصار سخن می‌گفت، نه از فدک سخن می‌گفت و نه از رنج‌های جسمانی شان،بلکه سخنشان درباره مسیر آینده اسلام بود، او خطر را از نزدیک می‌دید می‌دانست اگر جامعه نتواند ولایت را درست بشناسد نه‌تنها علی(ع) کنار گذاشته می‌شود بلکه روح دین آرام‌آرام فرسوده خواهد شد.

حجت الاسلام لرستانی تصریح کرد:ولایت‌مداری در نگاه فاطمه(س) یک احساس نبود،محبت به علی(ع) اگر به فهم دفاع و ایستادگی تبدیل نشود، تنها یک علاقه قلبی بی‌تأثیر است.

وی گفت:ولایت در قاموس فاطمی مسئولیتی سنگین بود، مسئولیتی که گاهی انسان را مجبور می‌کرد برای حفظ حقیقت حتی آرامش خانه و سلامت جسم خود را فدا کند، فاطمه(س) نشان داد که دفاع از ولایت یعنی پایداری بر حق، حتی هنگامی که اکثریت جامعه مسیر دیگری می‌روند.

مسئول امور روحانیون نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع)لرستان با بیان اینکه راز ماندگاری فاطمه(س) در نکته فوق نهفته است ،افزود: هر سطر از تاریخ زندگی‌اش اثری چنان ژرف بر امت گذاشت که امروز پس از چهارده قرن، هنوز نام او معیار سنجش صداقت در ادعای ولایت‌مداری است.

حجت الاسلام لرستانی گفت:هرکس بخواهد ببیند در مسیر اهل‌بیت(ع) حرکت می‌کند یا خیر، باید خود را با آیینه فاطمه(س) بسنجد،که آیا در روزهای فتنه، می‌تواند حقیقت را تشخیص دهد، آیا جرئت دارد حق را اگر تنها بماند اعلام کند، آیا منافع شخصی را فدای مسیر ولایت می‌کند، یا برعکس ولایت را قربانی مصلحت‌سنجی‌های دنیوی می‌سازد.

وی بیان کرد:درسی که از فاطمه(س) برای امروز ما باقی مانده درس بزرگی است،جامعه‌ای که از ولایت فاصله بگیرد، دیر یا زود در میان بحران‌ها گرفتار می‌شود. اما جامعه‌ای که بر مدار ولایت بماند، حتی اگر سختی و فشار و تحریف فراوان باشد، مسیر روشنی در پیش خواهد داشت.

مسئول امور روحانیون نمایندگی ولی فقیه در سپاه لرستان در پایان تصریح کرد:حضرت فاطمه(س) نخستین مدافع ولایت بود و امروز ما وارثان این مسئولیتیم،یاد او نه فقط برای گریه بلکه چراغی است برای مسیر آینده،چراغی که می‌گوید،حق همیشه روشن است،اما دل‌هایی باید باشند که روشنایی آن را ببینند و بر آن پافشاری کنند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha