چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۹
مراسم سوگواری و عزاداری شهادت حضرت زهرا (س)

حوزه/ مراسم سوگواری و عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) به مدت دو روز در مدرسه علمیه نجمیه سرخه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سمنان، فاطمه شجاعیان، استاد حوزه در مراسم سوگواری و عزاداری اولین شهیده راه ولایت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با عنوان (در سوگ ریحانه)، با عرض تسلیت به مناسبت ایام عزاداری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: بهترین اسماء دنیا لقب فاطمه زهرا سلام الله علیها است. اسماء زیبایی که هرکدام معنا و مفهوم والایی دارد و این نشان‌دهنده جایگاه و ارزش این بانوی بزرگ می‌باشد.

وی ادامه داد: یکی از اسما زیبای این بانوی بزرگ، قانته به معنی فرمان‌برداری در برابر خدای متعال است؛ حضرت زهرا سلام الله با این‌ همه ویژگی بزرگ، دربرابر خداوند خضوع و خشوع عظیم داشتند.

استاد حوزه خواهران افزود: حضرت زهرا سلام الله علیها معنویت را به‌ معنای عام داشتند، یعنی طوری زندگی می کردند که حتی خواب و خوراک ایشان نیز عبادت محسوب می شد و این عمل فقط با داشتن یک نیت صالح انجام می‌شود.

شجاعیان گفت: درست است که ما نمی‌توانیم مانند حضرت زهرا سلام الله علیها شویم، اما دین اسلام این امکان را برای ما فراهم کرده‌ است که بتوانیم حداقل شبیه حضرت زهرا سلام الله علیها زندگی کنیم؛ کاری کنیم که تمام زندگی ما جزء مسائل آخرت شود ،این عمل با یک نیت درست انجام می‌شود.

وی در پایان گفت: ان‌شاءالله که بتوانیم سربازان واقعی راه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها باشیم و مانند ایشان تا پایان جان ولایت‌مدار و انقلابی بمانیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha