به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، اردوی سیاحتی-زیارتی دو روزهای برای طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س) شهداد در استان کرمان برگزار شد.
در نخستین روز این اردو، طلاب با حضور در گلزار شهدای کرمان، با اهدای شاخهگل به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند و به ویژه بر مزار شهید بزرگوار، سردار حاج قاسم سلیمانی حاضر شدند.
این برنامه با بازدید از موزه دفاع مقدس به مناسبت هفته بسیج ادامه یافت و طلاب از نزدیک با آثار و ارزشهای دفاع مقدس آشنا شدند.
برنامههای تفریحی از جمله تلهکابین بام کرمان و اقامه نماز و صرف ناهار در بیت الزهرا از دیگر بخشهای این اردو بود.
در روز دوم، طلاب با زیارت آرامگاه امامزاده محمد(ع) کرمان و حضور در تربت خانه، این سفر معنوی را به پایان بردند.
این اردوی دو روزه که با هدف تعمیق معنویت و تقویت روحیه نشاط جمعی برگزار شد، مورد استقبال طلاب قرار گرفت.
انتهای پیام. /











نظر شما