جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
امروز جامعه بیش از هر زمان به روحیه بسیجی نیاز دارد

حوزه/ حجت‌الاسلام زاهددوست گفت: امروز جامعه بیش از هر زمان به روحیه بسیجی نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، آیین عطرافشانی گلزار شهدای خورموج به مناسبت هفته بسیج با حضور امام جمعه شهرستان دشتی، جمعی از مسئولین و بسیجیان برگزار شد.

حجت‌الاسلام علی زاهددوست با اشاره به رسالت تاریخی بسیج، اظهار داشت: امام خمینی(ره) آن روز که فرمان تشکیل بسیج را صادر کرد، در واقع یک مکتب فکری، یک هویت تمدنی و یک سبک زندگی را پایه گذاشت؛ مکتبی که ستون‌های آن ایمان، خدمت، مردمی بودن و مسئولیت‌پذیری است.

وی با بیان اینکه امروز اهمیت بسیج از هر زمان دیگری آشکارتر است، افزود: اگر روزی بسیج در میدان جنگ سخت حضور داشت، امروز در میدان‌های بزرگ‌تر و حساس‌تری مسئولیت دارد.

امام جمعه خورموج ابراز کرد: بسیج یعنی پاسداری از ارزش‌های انقلاب؛ ارزش‌هایی که شهدا برای آن خون دادند؛ ایمان، معنویت، عدالت، استقلال و عزت ملی.

وی اظهار کرد: یکی از افتخارات بسیج این است که هر جا مردم نیاز داشته‌اند، پیش‌قدم بوده است؛ در سیل و زلزله، محرومیت‌زدایی، ساخت مسجد و مدرسه، کمک‌های مؤمنانه و هم‌افزایی اجتماعی.

امام جمعه خورموج با تأکید بر اینکه جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به روحیه بسیجی نیاز دارد، یادآور شد: خدمت به مردم باید خالصانه، بی‌منت و با نیت الهی باشد.

وی ضرورت جاری شدن روحیه بسیجی در مدیریت‌ها و ادارات را یادآور شد و تاکید کرد: ویژگی اصلی بسیج، احساس مسئولیت است؛ مدیر بسیجی به موقع تصمیم می‌گیرد، اهل کار میدانی است و از مردم فاصله نمی‌گیرد.

حجت‌الاسلام زاهددوست خاطرنشان کرد: هر جا مدیری این روحیه را داشته، مردم راضی‌تر و کارها روان‌تر شده است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha