به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، جلسه هفتگی اخلاق به مناسبت وفات حضرت ام البنین(س)امروز با موضوع بزرگداشت مقام شامخ حضرت ام البنین(س) مادر و همسر شهید با سخنرانی معصومه صحرایی استاد حوزه و دانشگاه در مدرسه علمیه تخصصی زینبیه خرم آباد، برگزار شد.
وی به برخی از ویژگی های خانوادگی و شخصیتی حضرت ام البنین(س) از جمله درستکاری، شجاعت، پاک دامنی و ... اشاره کرد و گفت: یکی از صفات برجسته آن بانوی بزرگ فرزند پروری ایشان است.
استاد حوزه علمیه استان لرستان بیان کرد: از دلایل مجذوبیت و توسل به آن حضرت را ایمان و اعتقاد به خداوند متعال و اهل بیت(ع)و مقاومت و ولایت مداری آن بانوی بزرگ است.
صحرایی گفت: حضرت ام البنین(س) شاعر بودند و بعد از واقعه کربلا توانست با هنر رسالت و وظیفه خود را به بهترین شکل ایفا نماید و ندای مظلومیت شهیدان کربلا رابه جهانیان برساند، بانویی که تمام زندگی و فرزندان خود را فدای دین و امام زمان خود نمود.
وی خاطرنشان کرد: زمانی که در واقعه کربلا حضرت عباس(ع) پسر رشید آن مادر بزرگوار با امان نامه شمر روبرو رشد آن را نپذیرفت و مرگ سرخ را بر ذلت ترجیح داد، و این ثمره شیر حلال آن مادر شهید است،آنچنان مادری که وقتی بشیر خبر شهدای کربلا را آورد سراغی از ۴ فرزند خود نگرفت و مداوم از حال امام حسین(ع) سوال می پرسید.
استاد حوزه علمیه استان لرستان با اشاره به نقش مادران و همسران شهدا به بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت:در جنگ تحمیلی اگر مادران و همسران شهدا ایمان، صبر، ایستادگی، معرفت و روشنبینی خود در قبال ضایعات جنگ و فداکاری های جوانان و مردان را نشان نمی دادند، جنگ پیروز نمی شد،لذا در میدان جنگ زنان نقش های درجه اوّل را ایفا نمودند.
صحرایی در پایان بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ولایت مداری در جامعه تاکید کرد و افزود:مادران باید تلاش کنند فرزندانی مومن، بصیر،شجاع و ولایت مدار تربیت کنند.











نظر شما