یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴
خدمت به خلق خدا در رأس برنامه های روحانیت است

حوزه/ آیت‌الله هاشمی علیا اظهار داشت: خواسته امام زمان(عج) از روحانیان این است که به درد مردم برسند و گره از کار خلق باز کنند، لذا از اجتماعات این چنینی برای انجام امور خیر و گره گشایی از کار خلق بهره ببرید.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، آیت الله هاشمی علیا، موسس مدرسه علمیه حضرت قائم (عج) چیذر در هفتمین گردهمایی مجمع طلاب دانش آموخته حوزه علمیه حضرت قائم (عج) با اشاره به روایات، صرف محبت به پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) برای شیعه بودن کافی نیست، تاکید داشت: شرط تحقق کامل تشیع عمل به سنت و سیره آن بزرگواران از جمله تقوای الهی، تواضع، خشوع، صدق حدیث، همواره به یاد خدا بودن، اهتمام به نماز و روزه، قرض دادن و توجه به همسایگان و اطرافیان است.

آیت الله هاشمی علیا با بیان توصیه به طلاب و روحانیون در خصوص توجه به امام زمان ( عج) اظهار داشت: خواسته امام زمان (عج) از روحانیان این است که به درد مردم برسند و گره از کار خلق باز کنند، لذا از اجتماعات این چنینی برای انجام امور خیر و گره گشایی از کار خلق بهره ببرید.

وی با بیان اینکه اگر لحظه ای توجه و فیض الهی از انسان قطع شود بشر نابود می گردد، گفت: روحانیان باید با اهتمام به نوافل و نماز شب الگوی مردم در این زمینه باشند، چرا که خدا با کسی خویشاوندی ندارد و نزدیکترین افراد به پرودگار با تقواترین و مطیع ترین آنان هستند.

تولیت و موسس مدرسه علمیه حضرت قائم (عج) چیذر با اشاره به اینکه گناه قلب انسان را قسی می کند و قساوت قلب اشک را می‌خشکاند، ابراز داشت: بلاهایی که نازل می شود، به منظور تنبه و برای این است که انسانها از گناهانشان به درگاه خداوند توبه و تضرع کنند و خود را اصلاح نمایند.

حجت الاسلام والمسلمین سید مظاهر حسینی عضو دفتر رهبر معظم انقلاب نیز در این مراسم اظهار داشت: تبلیغ، تحقیق و پژوهش، تربیت طلبه و دانشجو، امامت جمعه و جماعت و تصدی مناصب مختلف کشوری بخشی از خدمات جمع حاضر است.

وی صرف پوشیدن لباس روحانیت را کار تبلیغی دانست و افزود: این کار مردم را به یاد پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) می اندازد و البته همه روحانیان نیز می کوشند که شأن این لباس را حفظ کنند.

عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اینگونه نشست ها را مصداق صله رحم و زمینه ساز تقویت دوستی ها و ارتباطات عنوان کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب نیز در جلسات با مسئولان و اقشار مختلف بر لزوم مهیا کردن زمینه گفتگو و دیدارهای دوستانه در پیش و پس از نشست ها تاکید داشته و دارند.

در پایان یادآور می شود حوزه علمیه قائم (عج) چیذر در سال ۱۳۴۶ در محله چیذر شمیران توسط آیت الله هاشمی علیا تاسیس و شهید سید علی اندرزگو و دهها شهید و اساتید متعدد حوزه و دانشگاه از تربیت یافتگان این مدرسه علمیه می باشند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha