پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
هیئات مذهبی کاشان پیشگام در آزادی زندانیان و احیای خانواده‌ها

حوزه/ همایش جهاد احسان با هدف تجلیل از هیئات مذهبی پیشگام در عرصه حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده و مشارکت در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، به‌همت اداره تبلیغات اسلامی کاشان و شورای هیئات مذهبی شهرستان و با همکاری ستاد مردمی دیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، همایش جهاد احسان با هدف تجلیل از هیئات مذهبی پیشگام در عرصه حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده و مشارکت در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، به‌همت اداره تبلیغات اسلامی کاشان و شورای هیئات مذهبی شهرستان و با همکاری ستاد مردمی دیه برگزار شد.

در این آیین که با حضور رؤسای هیئات، خانواده‌های نیکوکار، و جمعی از فعالان اجتماعی و مسئولان شهرستان برگزار شد از هیئت‌هایی تقدیر شد که در سال‌های اخیر، با ورود مؤثر به موضوع آزادی زندانیان، چهره‌ای تازه و اجتماعی از کارکرد هیأت را به نمایش گذاشته‌اند.

در این مراسم حجت‌الاسلام‌مهدی بصیرتی رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان، با اشاره به ماهیت تمدنی هیأت، اظهار کرد: هیأت، اجتماع محبان اهل‌بیت علیهم‌السلام است، اجتماعی که در کنار سوگواری و عزاداری و نیز بزرگداشت میلاد و شهادت اولیای الهی، غم مردم، رنج خانواده‌ها و مسئولیت اجتماعی را مهم می‌شمارد.

وی گفت: ورود هیئات کاشان به مسئله آزادی زندانیان، نشان‌دهنده بلوغ فکری، اخلاقی و اجتماعی جامعه دینی ما است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان با تأکید بر اینکه هیأت در گام دوم انقلاب بایدنهاد اجتماعی اثرگذار باشد، افزود: این حرکت، تنها کمک مالی نیست؛ بلکه ترمیم یک گسست اجتماعی و احیای دوباره یک خانواده است.

شایان ذکر است پس از سخنان رئیس اداره تبلیغات، نمایندگان ستاد مردمی دیه و خیرین نیز گزارشی از فعالیت‌های سال گذشته و میزان مشارکت هیئات ارائه کردند.

انتهای پیام. /

هیئات مذهبی کاشان پیشگام در آزادی زندانیان و احیای خانواده‌ها

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha