به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام علیرضا فرهنگ در خطبه های این هفته نماز جمعه آران و بیدگل در مصلای این شهر ضمن تبریک دهم رجب ولادت امام محمدتقی علیهم السلام اظهار داشت: همه امامان مساکن برکه الله هستند، یعنی قرارگاه های برکت الهی ولی امام جواد علیه السلام به برکت اعظم مشهورند.
امام جمعه آران و بیدگل یادآور شد: تفکیک حق از باطل، در سن خردسالی به امامت رسیدن و اینکه امام رضا علیه السلام ایشان را به حضرت موسی، عیسی و شرایط خاص آنان تشبیه کردند، پنج خصوصیتی بود که امام جواد را با برکت کرد.
حجت الاسلام فرهنگ با اشاره سه مناسبت مهم سیاسی نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، روز ۱۲ دی روز رحلت علامه مصباح و روز ۱۳ دی شهادت شهید سلیمانی، افزود: اگر ماه بهمن ماه پیروزی انقلاب با رهبری امام خمینی بود ماه دی ماه تثبیت و حفظ انقلاب از گزند اجانب بود.
امام جمعه آران و بیدگل با بیان اینکه امروز نظام جمهوری اسلامی هم نیاز به تقویت نیرو برای میدان رزم و هم نیاز به سرباز برای میدان جنگ نرم و تبیین دارد، تاکیدکرد: در حال حاضر در یک جنگ تمام عیار ترکیبی اقتصادی قرار گرفته ایم که باید به دنبال درمان همه عوامل گرانی ها باشیم.
حجت الاسلام فرهنگ با بیان اینکه دشمن مشکلات اقتصادی را می خواهد به ناکارآمدی نظام ربط دهد تا بتواند تقابل بین دولت، ملت و حتی رهبری ایجاد کند، یادآور شد: در جنگ اقتصادی عوامل مختلفی در ایجاد وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم دخیل است که مسئولان با اتحاد و همدلی و برنامه ریزی باید این مشکلات را برطرف نمایند.
امام جمعه آران و بیدگل با بیان اینکه هدف دشمن القای گفتمان تاثیر پذیری ایمان مردم از وضعیت اقتصادی و از بین رفتن ایمان در بین مردم است، ابراز کرد: کسی فکر نکند حالا که گرانی رقم خورد ایمان و باور مردم از بین می رود بلکه مردم علیرغم مشکلات اقتصادی دست از اعتقاداتشان برنمی دارند.
حجت الاسلام فرهنگ با اشاره به اعتکاف و برنامه های مختلف در ماه رجب، شعبان و ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: مردم بر باور خود هستند که هدف دشمن تضعیف روحیه ایمان مردم است، هرچند ما باید این فرصت را از دشمن با مدیریت اقتصادی بگیریم.
وی تصریح کرد: اعتکاف فرصتی برای اتصال دل به صاحب دل و تقویت ایمان و باورها مخصوصا در جوانان می باشد.
امام جمعه آران و بیدگل با بیان اینکه بین چرائی مقاومت در برابر دشمن و چرایی گرانی و اقتصاد فرق است، افزود: مقاومت و ایستادگی همیشه هزینه اش جان بوده که بیشتر این هزینه ها را همیشه قشر مستضعف در فشار اقتصادی و دفاع از دین و انقلاب متحمل شده اند.
حجت الاسلام فرهنگ عدم اصلاح شبکه بانکی، عدم کنترل نقدینگی، اصلاح نشدن بودحه، ضعف عدالت مالیاتی، عدم توجه به تولید و صنعت، مدیریت بخش انرژی، صادرات و تجارت خارجی، کار شکنی دشمن و تحریم را مهمترین عوامل مشکلات اقتصادی کشور دانست و ادامه داد: دولت و ملت باید در این زمینه باهم چاره اندیشی کنند.
امام جمعه آران و بیدگل سوء مدیریت را یکی از عوامل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم عنوان کرد و ادامه داد: ضمن مطالبه جدی از مسئولان و تدبیر جهادی در جهت رفع مشکلات، مردم هم رعایت انصاف را در مصرف داشته باشند.
انتهای پیام. /










نظر شما