جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۸
مسئولان برای عبور از خودتحریمی چاره‌اندیشی کنند

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین مدرسی با تأکید بر لزوم چاره‌اندیشی مسئولان برای عبور از خود تحریمی‌ها گفت: در این شرایط باید هزینه‌های جاری کنترل و با جلوگیری از انحصارطلبی و رانت، فشار مالیاتی بر سوداگران و دلالان افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدکاظم مدرسی امام‌جمعه بخش مرکزی یزد در خطبه‌های نمازجمعه این هفته ضمن اشاره به حادثه نهم دی‌ماه و چرایی گرامیداشت هر ساله آن، تصریح کرد: گرامیداشت نهم دی‌ماه گرامیداشت یک حادثه نیست، بلکه این تاریخ معیار بصیرت جمعی است و برای زنده نگه‌داشتن اختلاف سیاسی و یا نفی شخصی نمی‌باشد.

حجت الاسلام والمسلمین مدرسی ادامه داد: نهم دی‌ماه یک امر بصیرتی عمومی است، زیرا این تاریخ روز تشخیص حق از باطل در غبار فتنه است و در حقیقت روز تجلی فرقان به‌حساب می‌آید؛ چراکه شکست پروژه جابه‌جایی جلاد و شهید رقم خورد و تمام اتهامات وارد شده به‌نظام و جابه‌جایی ارزش‌ها در این تاریخ شکست خورد.

وی افزود: حضور مردم در نهم دی‌ماه اعلام وفاداری آن‌ها به دین و ولایت بود، این تاریخ هم برای حفظ امنیت مردم و ثبات کشور و هم یک درس تاریخی برای شناخت جنگ رسانه‌ای و روانی دشمن است که سرمایه‌ای برای آینده انقلاب اسلامی و جلوگیری از فقدان حافظه تاریخی ملت خواهد شد.

انتظارات جوانان و مردم از نهضت ملی مسکن برآورده نشده است

خطیب نمازجمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به موضوع نهضت ملی مسکن عنوان کرد: فلسفه مسکن ملی خانه‌دار کردن جوانان و مردم و امید دادن به زندگی آنان است؛ امروز انتظارات این قشر به صورتی که باید برآورده نشده است؛ قبلا ۷۰ درصد حمایت دولت و ۳۰ درصد مشارکت مردم بود و الان به‌گونه‌ای است که برعکس شده و وام‌هایی که پیش از این داده می‌شد فاقد سود مشارکت بود که امروز نیز سود مشارکت در آن وجود دارد.

وی ادامه داد: با تمام پیشرفت‌هایی که کشور داشته، همچنان مشکلات اقتصادی در جامعه وجود دارد و مسئولان دولتی نیز به این نتیجه رسیدند که مشکلات اقتصادی ایران تحریم‌ها نبوده و به دلیل مسائل داخلی همچون خود تحریمی است.

امام جمعه بخش مرکزی یزد افزود: عمده تاجران کشور و فعالان اقتصادی مشکلاتی همچون تحریم‌ها را مطرح نمی‌کنند، بلکه مشکلاتی همچون مسائل داخلی و امور مرتبط با بانک مرکزی، گمرک، وزارت صمت و جهاد است و این حرفی است که سال‌ها قبل نیز به‌عنوان یک دغدغه بیان شده بود.

حجت الاسلام والمسلمین مدرسی با اشاره به اولویت‌های بودجه سال ۱۴۰۵ گفت: سه اولویت اصلی این بودجه معیشت، امنیت و سلامت مردم است و برای این امر باید هزینه‌های جاری را بسیار کنترل کرد و فشار مالیاتی بر سوداگران و دلالان را افزود، هماهنگی بین سه قوه افزایش یابد و جلوگیری از رانت و انحصارطلبی نیز بیشتر شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha