یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۷
هوشیاری مردم و رهبری فتنه ۸۸ را خنثی کرد

حوزه/ امام جمعه خارگ با اشاره به حوادث تلخ فتنه ۸۸ و هتک حرمت به مقدسات گفت: دشمنان با طرح دروغ تقلب در انتخابات تلاش کردند با تحریک هیجانات جوانان، نظام اسلامی را وادار به عقب‌نشینی کنند، اما هوشیاری مردم و رهبری، این پروژه را خنثی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام محمود کارگر، امام جمعه خارگ، شامگاه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با تأکید بر اینکه فتنه ۸۸ با هدایت دشمنان و در قالب یک انقلاب رنگی طراحی شده بود، اظهار داشت: شجاعت و تدبیر رهبر معظم انقلاب و حمایت قاطع از رأی مردم، این سناریوی هدفمند را ناکام گذاشت و حضور تاریخی مردم در نهم دی، فتنه را به پایان رساند.

وی افزود: دشمنان با طرح دروغ تقلب در انتخابات تلاش کردند با تحریک هیجانات جوانان، نظام اسلامی را وادار به عقب‌نشینی کنند، اما هوشیاری مردم و رهبری، این پروژه را خنثی کرد.

حجت الاسلام کارگر با اشاره به حوادث تلخ فتنه ۸۸ تصریح کرد: هتک حرمت به مقدسات، اهانت به امام حسین (ع) در روز عاشورا، آتش‌زدن کتیبه‌ها و سوزاندن قرآن کریم، چهره واقعی فتنه‌گران را آشکار ساخت و ملت ایران در نهم دی‌ماه، فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی، با حضوری گسترده برائت خود را از فتنه اعلام کردند.

وی تأکید کرد: مردم در نهم دی‌ماه با رهبر معظم انقلاب بیعتی دوباره بستند و این روز را به یوم‌الله تبدیل کردند؛ روزی که در برابر ناامنی‌ها، تخریب اموال عمومی و خصوصی، حمله به بازارها و آشوب‌های خیابانی ایستادند.

امام جمعه خارگ با بیان اینکه ملت ایران دارای هویتی تمدنی و ریشه‌دار است، اظهار کرد: ایستادگی و مقاومت، ملت ایران را در برابر فشارها و تهدیدها سربلند کرده و هویت انقلابی مردم حتی در سخت‌ترین شرایط و تحریم‌ها نیز آشکار بوده است.

وی با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) افزود: مردم ایران با بصیرت، هوشیاری و جهاد تبیین، حول محور ولایت فقیه ایستاده‌اند و با تقدیم شهدا و جوانان خود، مسیر زندگی با عزت را انتخاب کرده‌اند.

حجت الاسلام کارگر در پایان خطاب به مسئولان اقتصادی تصریح کرد: مسئولان باید با شفافیت و اقتدار عمل کنند؛ مردم احساس رهاشدگی را نمی‌پذیرند و تحقق عزت اقتصادی تنها از مسیر اقتصاد مقاومتی امکان‌پذیر است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha