یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷
مقاومت اسلامی تنها راه نجات ملت‌های مسلمان است

حوزه/ عمرخیل با تأکید بر تجربه تاریخی ملت افغانستان، مقاومت اسلامی را تنها مسیر نجات و حفظ هویت دینی ملت‌های مسلمان دانست و گفت: ملت افغانستان در طول دهه‌ها در برابر اشغال و توطئه‌های استکباری ایستادند و امروز نیز وحدت و ایمان دینی، مهم‌ترین ابزار مقابله با دشمنان امت اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، اسد الله عمر خیل، استاندار سابق استان قندوز افغانستان، شامگاه شنبه ۶ دی‌ماه در دومین همایش بین‌المللی الغالبون با «عنوان مکتب شهید سلیمانی؛ راه روشن مقاومت» که در سالن همایش‌های هتل آفتاب ولایت برگزار شد، با اشاره به فراز و فرودهای تاریخی ملت افغانستان، بر نقش مقاومت اسلامی در حفظ هویت دینی و استقلال ملت‌ها تأکید کرد.

افغانستان؛ قربانی پروژه‌های استکباری و میدان آزمون مقاومت

وی با مرور شرایط تاریخی افغانستان اظهار داشت: افغانستان در دهه‌های گذشته همواره صحنه دخالت قدرت‌های خارجی بوده است؛ از اشغال نظامی شوروی سابق گرفته تا حضور مستقیم آمریکا و متحدانش. این دخالت‌ها با هدف تضعیف هویت اسلامی، تجزیه اجتماعی و تحمیل الگوهای بیگانه صورت گرفت، اما مردم مسلمان افغانستان با تکیه بر ایمان دینی، در برابر این پروژه‌ها ایستادگی کردند.

عمرخیـل افزود: ملت افغانستان بهای سنگینی برای مقاومت پرداخت کرده است؛ هزاران شهید، ویرانی زیرساخت‌ها و فشارهای اقتصادی نتیجه ایستادگی در برابر استکبار جهانی بود، اما این ملت هرگز تسلیم نشد و امروز نیز روحیه مقاومت در میان مردم زنده است.

استاندار سابق قندوز افغانستان با اشاره به اهمیت جنگ نرم تصریح کرد: دشمنان اسلام تنها به جنگ نظامی بسنده نکردند، بلکه با استفاده از ابزارهای فرهنگی، رسانه‌ای و روانی تلاش کردند باورهای دینی مردم را تضعیف کنند. هدف آنان ایجاد ناامیدی، اختلاف مذهبی و بی‌اعتمادی در جوامع اسلامی بود، اما پیوند عمیق مردم افغانستان با اسلام مانع تحقق این اهداف شد.

وی تأکید کرد: حفظ هویت اسلامی بدون تقویت فعالیت‌های فرهنگی و دینی ممکن نیست و در این مسیر، مراکز فرهنگی و نهادهای دینی نقش تعیین‌کننده‌ای دارند.

عمرخیـل با بیان اینکه جهان اسلام امروز با دشمنی واحد روبه‌رو است، خاطرنشان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن مشترک ملت‌های مسلمان هستند و برای تضعیف امت اسلامی، به اختلاف‌افکنی قومی، مذهبی و ملی دامن می‌زنند. مسلمان چه ایرانی باشد، چه افغانستانی، چه لبنانی یا فلسطینی، همگی هدف یک جبهه واحد قرار دارند.

وی افزود: دشمن تلاش می‌کند با برجسته‌سازی تفاوت‌ها، مسلمانان را از یکدیگر جدا کند، در حالی که وحدت، تنها راه مقابله با توطئه‌های استکباری است.

مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی فراملی مقاومت

استاندار سابق قندوز با اشاره به شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: شهید سلیمانی متعلق به یک کشور یا یک قوم نبود، بلکه نماد مقاومت امت اسلامی بود. مکتب او، مکتب اخلاص، شجاعت، ولایت‌مداری و دفاع از مظلومان است و توانست ملت‌های مختلف منطقه را حول یک هدف مشترک گرد هم آورد.

وی تصریح کرد: شهید سلیمانی نشان داد که با ایمان، تدبیر و وحدت می‌توان در برابر پیشرفته‌ترین قدرت‌های نظامی جهان ایستاد و معادلات دشمن را بر هم زد.

عمرخیـل با اشاره به تحولات فلسطین اظهار داشت: آنچه امروز در فلسطین می‌گذرد، آزمون بزرگی برای جهان اسلام است. دفاع از فلسطین، دفاع از قبله اول مسلمانان و دفاع از کرامت انسانی است. سکوت در برابر جنایات رژیم صهیونیستی، به‌معنای همراهی با ظلم و جنایت است.

وی افزود: ملت فلسطین تنها نیست و جبهه مقاومت، از لبنان تا افغانستان و از ایران تا یمن، در کنار این ملت مظلوم ایستاده است.

استاندار سابق قندوز با هشدار نسبت به هدف‌گیری نسل جوان توسط دشمنان گفت: امروز دشمن با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و فضای مجازی، تلاش می‌کند نسل جوان مسلمان را از هویت دینی خود دور کند. مقابله با این هجمه، نیازمند برنامه‌ریزی فرهنگی عمیق و تربیت نیروهای مؤمن و آگاه است.

وی تأکید کرد: برگزاری همایش‌هایی مانند الغالبون و تبیین مکتب شهید سلیمانی، نقش مهمی در روشنگری نسل جوان و تقویت روحیه مقاومت دارد.

عمرخیـل با ابراز امیدواری نسبت به آینده جهان اسلام گفت: با وجود همه فشارها، تحریم‌ها و توطئه‌ها، جبهه مقاومت هر روز قدرتمندتر می‌شود و وعده الهی بر پیروزی حق بر باطل قطعی است. ملت‌های مسلمان اگر به اسلام، وحدت و مقاومت بازگردند، آینده از آنِ آنان خواهد بود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha