چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
بوشهر به استانی قرآنی و پویا در سطح کشور تبدیل شده است

حوزه/ حجت‌الاسلام قادری گفت: با تربیت نیروهای تخصصی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی متنوع و اجرای سند توسعه قرآنی، بوشهر امروز به‌عنوان استانی قرآنی و پویا در سطح کشور شناخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوره از بوشهر، حجت‌الاسلام محمد قادری امروز در نشست کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن کریم استان بوشهر، تدبر در قرآن کریم را از اولویت‌های اصلی برنامه‌های این اداره‌کل برشمرد و اظهار داشت: برای نخستین‌بار کارگاه آموزش تدبر ویژه برادران اهل سنت استان بوشهر و شهرستان‌های تلفیقی برگزار شد که اقدامی اثرگذار در توسعه آموزش‌های قرآنی و هم‌افزایی بین‌مذهبی به شمار می‌رود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اشاره به تقویت ظرفیت‌های بومی استان تصریح کرد: در گذشته برای برگزاری دوره‌ها و داوری‌ها نیازمند دعوت اساتید و داوران از تهران و قم بودیم، اما با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و همکاری اداره‌کل اوقاف و امور خیریه، امروز تمامی داوران و برگزارکنندگان دوره‌های قرآنی از نیروهای توانمند داخل استان هستند و بوشهر به‌عنوان یک استان قرآنی پویا در سطح کشور شناخته می‌شود.

حجت‌الاسلام قادری، سند توسعه قرآنی استان بوشهر را یکی از اسناد مهم راهبردی دانست و تأکید کرد: تحقق افق ۱۴۰۴ این سند نیازمند مطالعه دقیق و برنامه‌ریزی منسجم دستگاه‌ها است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر، نهضت زندگی با آیه‌ها را از برنامه‌های محوری قرآنی کشور عنوان کرد و یادآور شد: این برنامه مورد تأکید مکرر مقام معظم رهبری و توجه ویژه دولت قرار دارد.

وی با اشاره به نقش آموزش عمومی در تحقق گفتمان قرآنی در جامعه اظهار کرد: تبدیل مفاهیم قرآن به گفتمان عمومی، مأموریتی دست‌یافتنی به همت فعالان قرآنی است و کمیته آموزش عمومی می‌تواند نقش ویژه‌ای در پیشبرد نهضت زندگی با آیه‌ها ایفا کند تا جامعه از مهجوریت قرآن فاصله بگیرد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha