به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، مردم انقلابی، وفادار و با بصیرت شهر مقدس قم به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی، شامگاه شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۴ با برپایی تجمعی در باغ موزه دفاع مقدس واقع در میدان شیخ مفید(ره) با ابراز انزجار از آشوبگران و مخلان امنیت عمومی مردم، خواستار برخورد قاطع دستگاههای امنیتی و قضایی با اغتشاشگران و مزدوران دشمنان این مرز و بوم شدند.
تجمع کنندگان با حرکت از میدان مفید(ره) به سمت خیابان شهید صدوقی(ره) که در شبهای گذشته کانون حضور اغتشاشگران بود، جنایات و اقدامات تخریبگران اموال مردمی و عمومی را محکوم کردند.

شعارهایی از جنس غیرت انقلابی
مردم دیار کریمه اهل بیت(س) با شعارهای با شعارهای «هیهات مناالذله»، «حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست»، « ای رهبر آزاده آمادهایم آماده»، «مرگ بر آشوبگر»، «مرگ بر وطنفروش خائن»، «مرگ بر ضد ولایتفقیه»، «مرگ بر منافق»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و ... ضمن محکومیت جنایات اغتشاشگران مورد حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی، اعلام کردند تا رفع فتنه و بازگشت شرایط عادی در میدان حضور خواهند داشت و به قیمت جانشان پای انقلاب، امام و رهبری معظم انقلاب، خون شهدا، دفاع از نظام مقدس اسلامی و امنیت جامعه ایستاده اند.
اعلام تنفر و انزجار از اغتشاشگران
مردم شهید پرور و ولایت مدار قم پرچمهای مقدس جمهوری اسلامی ایران و تصاویر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری را دست داشتند و از اقدامات خرابکارانه و جنایات وحشیانه اغتشاشگران در کشور اعلام انزجار کردند.

درخواست برخورد قاطع با آشوبگران
برخورد قاطع با آشوبگران و مزدوران آمریکا و رژیم صهیونی و عاملان شهادت دو شهید مدافع امنیت شهیدان محمد قاسمی هماپور و عباس اسدی که شامگاه پنجشنبه توسط اغتشاشگران به شهادت رسیدند از مطالبات مردم قم بود.
تشکر از پلیس و بسیج
تجمع کنندگان و راهپیمایان همچنین با سردادن شعارهایی از نیروی جان بر کف فراجا تشکر کردند و از سپاه و نیروهای بسیجی و مردمی که در شبهای اخیر با حضور در میدان، تروریست های آشوبگر را ناکام گذاشتند، تقدیر و تشکر کردند.



انتهای پیام ۳۱۳/۳










نظر شما