دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۶
دشمنان کور خوانده‌اند؛ جدایی مردم از رهبر معظم انقلاب محال است

حوزه/ رسولی با بیان اینکه دشمنان تلاش می‌کنند مردم را از رهبر معظم انقلاب جدا کنند، گفت: دشمنان نانجیب کور خوانده‌اند، مردم از امام خود جداشدنی نیستند و محال است دشمنان به خواسته‌های شوم خود برسند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، مهدی رسولی مداح اهل‌بیت(ع) در برنامه تلویزیونی به اضافه یک، گفت: مردم ایران به رهبر خود ایمان دارند. چون رهبرشان نیز به مردم ایران اسلامی ایمان دارد.

وی با تاکید بر اینکه مردم در این نظام جزئی از شئون حاکمیت هستند، اظهار کرد: چرا برای مردم نقش تعریف نمی‌کنیم؟ امام خمینی(ره) به مردم اعتماد کرد و آن‌ها خرمشهرها را فتح کردند. لازم است در حوزه‌های مختلف مثل حوزه اقتصاد به مردم ایمان بیاوریم و به آن‌ها میدان دهیم.

رسولی بیان کرد: طی روزهای اخیر مسئولین از رهبر معظم انقلاب عقب افتاده‌اند. هر زمانی که به مردم اتکا کردیم پیروز از میدان‌ها خارج شدیم. رهبر معظم انقلاب فرمودند از وجوه توکل به خدا اعتماد به مردم است. امام علی(ع) نیز فرمود مردم ستون دین هستند.

این مداح اهل‌بیت(ع) گفت: مقام معظم رهبری محال است از مردم جدا شوند، اما دشمنان تلاش می‌کنند مردم را از رهبر معظم انقلاب جدا کنند. دشمنان نانجیب کور خوانده‌اند، مردم از امام خود جداشدنی نیستند و محال است دشمنان به خواسته‌های شوم خود برسند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha