دستگیری مالک یک کافه‌ معروف در قم به اتهام تشویق به اغتشاشات

رئیس کل دادگستری استان قم از دستگیری مالک یکی از کافه‌های معروف در استان و تعدادی از شهرهای کشور به اتهام تشویق به اغتشاشات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی رئیس کل دادگستری و رئیس شورای قضایی استان قم امروز با اعلام این خبر گفت: با اقدامات قضایی، یک فعال مشهور صنف سوهان و مالک یک کافه معروف در قم و تعدادی از شهرهای کشور به اتهام تشویق به اغتشاشات که منجر به شهادت تعدادی از مدافعان امنیت، سلامت، نیروهای شهری، مردمی، بسیج و همچنین تخریب گسترده اموال عمومی و خصوصی شده بود، دستگیر شد و امروز با صدور قرار بازداشت روانه زندان می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان قم افزود: با حکم قضایی، کلیه مراکز فعالیت این فرد اعم از کافه و رستوران تعطیل و پروانه کسب و مجوزهای فعالیت این فرد جهت ابطال به کمیسیون‌های مربوطه ارجاع داده شدند.

وی در پایان اعلام کرد: برای این فرد در راستای اصل قانون ۴۹ به منظور بررسی اموال و انجام اقدامات قانونی پرونده تشکیل شده است؛ با تشکیل کارگروه حقوق و درخواست عمومی، جهت مطالبه خسارت‌های وارده به شهر در جریان اغتشاشات اخیر اقدامات لازم در حال انجام است.

انتهای پیام

منبع: دادگستری قم

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • بهناز IR ۰۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۴
    سلام و خداقوت دمتون‌ گرم مجازاتشون کنید تا دیگه جرات خیانت به وطن به سرشون نزنه با پول همین مردم‌ به اینجا رسیدن حالا از پشت خنجر میزنن و باعث اغتشاش و کشتار همین مردم میشن