سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
دیدار امام جمعه بخش قمصر با وزیر آموزش و پرورش

حوزه/ امام جمعه بخش قمصر با وزیر آموزش و پرورش پیرامون اجرای طرح‌ های فرهنگی در اردوگاه لقمان حکیم قمصر دیدار وگفتگو کرد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه از کاشان، حجت‌الاسلام محمدحسین کتابچی امام جمعه بخش قمصر به همراه جمعی از مدیران آموزش و پرورش این بخش، با علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار حجت‌الاسلام کتابچی با تأکید بر اهمیت فعالیت‌ های فرهنگی و تربیتی، پیشنهاد اجرای طرح‌ های فرهنگی در اردوگاه لقمان حکیم قمصر را مطرح کرد که این پیشنهاد مورد استقبال وزیر آموزش و پرورش قرار گرفت و در دستور کار قرار داده شد.

همچنین در این نشست موضوعات مهمی از جمله توسعه و تجهیز اردوگاه لقمان حکیم ۱ و ۲، توسعه مدرسه شریفیان، تخصیص اعتبار جهت مدرسه علامه شاه فضل‌الله، توسعه و تجهیز خانه معلم قمصر، تجهیز پلی‌کلینیک فرهنگیان شهرستان کاشان و صدور دستور ساخت نمازخانه در یکی از مدارس کاشان مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

این دیدار با هدف ارتقای زیرساخت‌ های آموزشی، فرهنگی و رفاهی در بخش قمصر و شهرستان کاشان برگزار شد.

انتهای پیام. /

دیدار امام جمعه بخش قمصر با وزیر آموزش و پرورش

دیدار امام جمعه بخش قمصر با وزیر آموزش و پرورش

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha