به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان کاشان بعداز ظهر چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به ریاست نماینده ولی فقیه در کاشان و با حضور اعضاء با موضوع برنامه ریزی فرهنگی جهت نهضت روشنگری و جهادتبیین در سطح مدارس و مساجد شهرستان، هم اندیشی در خصوص برپایی جایزه ادبی محتشم کاشانی و برنامه های پایتختی نهج البلاغه در حسینیه علی اکبر (ع) کاشان برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی نماینده ولی فقیه در کاشان در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: حضرت علی(ع) فرمود مردم دشمن آن چیزی هستند که به آن جاهل هستند.
امام جمعه کاشان، برلزوم تلاش مسئولان در تبدیل جهل به علم و معرفت تاکید کرد و یادآور شد: وقتی که جهل باشد نسبت به حدیث پیامبراکرم (ص) نیز برخورد می شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی، با بیان اینکه تمام همت خودمان را برای برخورد با بعضی جهالتیهایی که دامن گیر جامعه شده به کار گیریم، گفت: چهارده اولویت فرهنگی در دفتر امام جمعه کاشان برنامه ریزی شده، لذا کسانی که مایل باشند می توانند نظرات خود را پیرامون این برنامه ها اعلام نمایند.
انتهای پیام. /












نظر شما