جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹
تربیت اسلامی، مسئله راهبردی آینده انقلاب است

حوزه/ امام جمعه گچساران تربیت اسلامی را موضوعی بنیادین دانست و گفت: آینده جامعه اسلامی در گرو تربیت دینی، عقلانی و انقلابی نسل جوان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یاسوج، حجت‌ الاسلام سید عنایت هاشمی منش، امام جمعه شهر گچساران با اشاره به نام‌گذاری روز تربیت اسلامی اظهار کرد: تربیت، موضوعی حاشیه‌ای نیست؛ بلکه مسئله‌ای بنیادین و تعیین‌کننده برای آینده انقلاب اسلامی و جامعه اسلامی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به جنگ شناختی دشمن علیه نسل جوان تصریح کرد: دشمن با بزرگ‌نمایی ضعف‌ها و کوچک‌نمایی موفقیت‌ها درصدد هدف قرار دادن هویت و امید جوانان است و در این شرایط، خانواده‌ها، مدارس، مساجد و رسانه‌ها وظیفه دارند که تربیت دینی، انقلابی و عقلانی را به‌صورت جدی دنبال کنند تا نسلی مؤمن، آگاه و مسئولیت‌پذیر پرورش یابد.

امام جمعه گچساران در ادامه با تسلیت سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س)، این بانوی بزرگ اسلام را نماد ایمان، بصیرت و فداکاری در مسیر ولایت دانست و افزود: جامعه اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری به تفکر و الگوگیری از چنین شخصیت‌هایی نیاز دارد؛ شخصیت‌هایی که تمام هستی خود را برای حفظ و اعتلای اسلام فدا کردند.

وی همچنین با تبریک فرا رسیدن نیمه ماه مبارک رمضان و سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع)، این ایام مبارک را فرصتی ارزشمند برای گسترش احسان و همدلی با نیازمندان دانست و از مردم برای مشارکت گسترده در پویش «ایران همدل» دعوت به عمل آورد.

حجت‌ الاسلام هاشمی‌ منش با اشاره به مسئله مذاکره با آمریکا، آن را بخشی از جنگ شناختی دشمن علیه نظام اسلامی عنوان کرد و تأکید داشت: آمریکا امروز در موضع ضعف قرار دارد و هرگونه مذاکره باید هوشمندانه، سخت‌گیرانه و کاملاً قابل راستی‌آزمایی انجام شود و هیچ امتیازی بدون دریافت نتیجه‌ای ملموس به دشمن داده نشود.

وی با بیان اینکه هدف اصلی دشمن، ایجاد ناامیدی و دو قطبی‌سازی در جامعه است، خواستار برخورد قاطع قوه قضاییه با قانون‌ شکنان شد و بر توجه جدی به مطالبات بدنه دانشجویی تأکید کرد و در عین حال، پرهیز از سلیقه‌گرایی در بررسی صلاحیت نامزدهای شوراهای شهر و روستا را ضروری دانست.

امام جمعه گچساران در بخش پایانی سخنان خود، با اشاره به گزارش‌های مردمی درباره قرائت کنتور آب و برق بدون حضور صاحب‌خانه، از مدیران دستگاه‌های مربوطه خواست برای رفع این مشکل و جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان، اقدامات فوری و مؤثر انجام دهند.

حجت‌ الاسلام هاشمی‌ منش در پایان از بهره‌برداری مصلای بزرگ شهر گچساران در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) خبر داد و گفت: این اقدام، خبر خوشی برای مردمی است که سال‌ها چشم‌انتظار تکمیل این پروژه بودند و به لطف خدا، مردم گچساران در شب میلاد امام مجتبی (ع) مهمان سفره کریم اهل‌بیت در مصلای این شهر خواهند بود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha