سه‌شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۵
اعلام آمادگی ابرای اطاعت از فرامین حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای تا  آخرین قطره خون

حوزه/ تولیت، مدیریت، کادر، اساتید و پایگاه بسیج طلاب امام باقر(ع) مدرسه علمیه مرحوم آیت‌الله مصطفوی(ره) کاشان با انتشار بیعت‌نامه آمادگی کامل خود را تا آخرین قطره خون برای دفاع از کیان اسلام و اطاعت از فرامین و منویات حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، تولیت، مدیریت، کادر، اساتید و پایگاه بسیج طلاب امام باقر(ع) مدرسه علمیه مرحوم آیت‌الله مصطفوی(ره) کاشان با انتشار بیعت‌نامه آمادگی کامل خود را تا پای جان و آخرین قطره خون برای دفاع از کیان اسلام، تشیع و اطاعت از فرامین و منویات حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) اعلام کردند.

متن بیعت‌نامه تولیت، مدیریت، کادر، اساتید و پایگاه بسیج طلاب امام باقر(ع) مدرسه علمیه مرحوم آیت‌الله مصطفوی(ره) کاشان بدین شرح است:

«الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذِینَ کَفَرُوا مِنْ دِینِکُمْ فَلَا تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْنِ ۚ الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَکُمُ الْإِسْلَامَ دِینًا»

خداوند متعال بار دیگر بر ملت شریف ایران منت نهاد و دشمنان اسلام و ایران را مایوس نمود. خبرگانِ ملت وظیفه دینی و قانونی خود را در حساس‌ترین شرایط به بهترین شکل با انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(حفظه‌الله) انجام دادند.

مدیریت، کادر، اساتید و طلاب مدرسه علمیه مرحوم آیت‌الله مصطفوی شهرستان کاشان نیز مانند سایر اقشار امت اسلامی و روحانیت عظیم‌الشان ضمن عرض تسلیت شهادت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی(ره)، با تشکر و قدردانی از مجاهدت فقهای محترم مجلس خبرگان رهبری، با امام امت و جانشین و خلف صالح رهبر شهید حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) اعلام بیعت نموده و آمادگی کامل خود را تا پای جان و آخرین قطره خون برای دفاع از کیان اسلام، تشیع و اطاعت از فرامین و منویات حضرتعالی به عنوان ولی‌فقیه صالح شرعی و قانونی اعلام می‌داریم و توفیقات روزافزون حضرتعالی را از درگاه لایزال الهی خواستاریم.

پایگاه بسیج طلاب امام باقر(علیه‌السلام)

تولیت، مدیریت، کادر، اساتید و طلاب مدرسه علمیه مرحوم آیت‌الله مصطفوی(ره)

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha