چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۵
بیش از ۳ هزار هنرمند بیانیه بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای را امضا کردند

حوزه/ بیش از سه هزار نفر از هنرمندان متعهد و انقلابی با صدور بیانیه‌ای با رهبر جدید انقلاب اسلامی بیعت کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، بیش از سه هزار نفر از هنرمندان متعهد و انقلابی با صدور بیانیه‌ای با رهبر جدید انقلاب اسلامی بیعت کردند.

بیانیه هنرمندان متعهد و انقلابی در پی انتخاب سومین رهبر معظم و معزز انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، به شرح زیر است:

سلام علیکم

اکنون که صدای چکاچاک شمشیرها در نبرد تاریخ‌ساز حق و باطل به اوج رسیده، داغ سنگین رهبر شهیدمان که بزرگ‌پرچمدار ایران و اسلام بود دل‌ها را مجروح ساخته و چاووش پیروزی ایران عزیز بر فرعون‌های زمان گوش‌ها را می نوازد، مژده اعطای لوای قدسی و الهی رهبری و ولایت فقیه بر قامت شما جان رفته را به کالبد مردم ایران و مسلمانان جهان بازگرداند.

ما هنرمندان که همواره سالکان حقیقت و دلدادگان ولایت بوده‌ایم و هیچ آرمانی جز نشاندن پرچم مقدس ایران بر قله‌ی موعود تمدن ایرانی‌اسلامی نداریم، این انتخاب و انتساب را هدیه‌ای بزرگ به ایران عزیز، داغدیده و سربلند، ذیل عنایات حضرت حجت(عج) می‌دانیم. لبیک ما به شما سلاله‌ی شایستهٔ آن امام شهید، لبیک سربازانی است که در جبهه هنر تا آخرین نفس، چونان کوه در تبعیت از امام خود، استوار می‌مانند و خونخواهانه تا شکست دشمنان نور و حقیقت از پا نمی‌نشینند.

ما را سری‌ست با تو که گر خلق روزگار

دشمن شوند و سر برود هم بر آن سریم

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha