چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۱
تقابل «روایت معصومیت» با «جنون جنایت» در قلب ورامین

حوزه/ در روزهایی که منطقه درگیر نبردی سرنوشت‌ساز میان جبهه حق و باطل بود، خواهران طلبه در شهرستان ورامین با برپایی موکبی متفاوت، زبان گویای مظلومیت کودکانی شدند که قربانی تفکرات انحرافی مستکبران گشته‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، در روزهایی که منطقه درگیر نبردی سرنوشت‌ساز میان جبهه حق و باطل بود، خواهران طلبه در شهرستان ورامین با برپایی موکبی متفاوت، زبان گویای مظلومیت کودکانی شدند که قربانی تفکرات انحرافی مستکبران گشته‌اند.

برای بررسی جزئیات این حرکت فرهنگی، با خانم شاکری، مدیر مدرسه علمیه کوثر ورامین که با مشارکت اساتید، طلاب و دانش‌آموختگان این مدرسه، موکب «شجره طیبه میناب» را برپا کرده‌اند، به گفت‌وگو نشستیم.

خانم شاکری در رابطه با چگونگی شکل گیری ایده موکب «شجره طیبه میناب» عنوان کرد: ما معتقدیم که جنگ امروز، پیش از آنکه در میدان نظامی باشد، در میدان روایت‌ها است به همین خاطر موکب مدرسه علمیه کوثر ورامین، امسال فراتر از یک ایستگاه صلواتی ساده، به یک مقتل تصویری بدل شده است.

وی ادامه داد: هدف ما این بود که مظلومیت ستاره‌های نوظهور آسمان شهادت، یعنی همان دختران و پسران شهید مدرسه شجره طیبه میناب را روایت کنیم. این موکب در واقع یک روضه مجسم است که بغض فروخورده جامعه را به بصیرت و نفرت از جبهه کفر و استکبار تبدیل می‌کند.

مدیر مدرسه علمیه کوثر اظهار کرد: ما در این فضا تنها از یک جنگ سخت نظامی سخن نمی‌گوییم؛ بلکه از یک عقده انحرافی و دیرین یهود و صهیون پرده برمی‌داریم.

وی گفت: تلاش اساتید و روایتگران ما در موکب این است که تبیین کنند چگونه جریان‌های انحرافی در طول تاریخ، برای رسیدن به اهداف پوشالی مذهبی و سیاسی خود، قساوت را به حدی رسانده‌اند که قربانی کردن دخترکان و کودکان معصوم را نه یک جنایت، بلکه بخشی از مناسک تهاجمی خود می‌بینند. ما در اینجا تقابل فرهنگ اصیل ایثار را در برابر جنون قربانی‌سازی انحرافی مستکبران به تصویر کشیده‌ایم تا ریشه‌های این دشمنی برای مردم روشن شود.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha