یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۱
مردم از تکرار تجربه تلخ مذاکره می‌ترسند

حوزه/ رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان با اشاره به فضای اجتماعی ایجادشده پس از انتشار اخبار مربوط به آتش‌بس و مذاکرات اظهار داشت: نگرانی بخشی از مردم نسبت به این تحولات، یک نگرانی واقعی و قابل فهم است و نباید آن را نادیده گرفت یا صرفاً یک واکنش هیجانی تلقی کرد.

حجت‌الاسلام مهدی بصیرتی درگفت وگوبا خبرنگارخبرگزاری حوزه در کاشان، با اشاره به نگرانی بخشی از جامعه نسبت به اخبار مربوط به آتش‌بس و مذاکرات تأکید کرد: افکار عمومی امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تبیین، روایت روشن و گفت‌وگوی صادقانه مسئولان با مردم است و سکوت یا ابهام در چنین شرایطی می‌تواند بر اضطراب اجتماعی بیفزاید.

رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان با اشاره به فضای اجتماعی ایجادشده پس از انتشار اخبار مربوط به آتش‌بس و مذاکرات اظهار داشت: نگرانی بخشی از مردم نسبت به این تحولات، یک نگرانی واقعی و قابل فهم است و نباید آن را نادیده گرفت یا صرفاً یک واکنش هیجانی تلقی کرد.
وی افزود: نخستین دلیل این نگرانی به تجربه تلخ گذشته بازمی‌گردد. مردم هنوز فراموش نکرده‌اند که در دهه نود بسیاری از مسائل کشور به مذاکرات گره خورد و بخش قابل توجهی از ظرفیت‌های کشور معطل نتیجه گفت‌وگوها ماند اما در نهایت نیز دستاورد حاصل نشد و طرف مقابل به تعهدات خود پایبند نماند و به بیان رهبر شهید چیزی نبود جز خسارت محض برای ایران.
رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان ادامه داد: مسئله دوم هزینه سنگینی است که ملت ایران در این مسیر پرداخت کرده است. وقتی یک ملت برای ایستادگی خود هزینه‌های بزرگی همچون شهادت رهبر عزیزمان را تحمل کرده، طبیعی است که نسبت به آینده تحولات حساسیت بیشتری داشته باشد و با نگرانی بیشتری مسائل را دنبال کند.
وی با اشاره به جنگ رسانه‌ای دشمن تصریح کرد: دشمن با عملیات روانی، شایعه‌سازی و فضاسازی رسانه‌ای تلاش می‌کند ذهن جامعه را دچار التهاب و آشفتگی کند. انتشار مستمر اخبار متناقض، توییت‌ها و تحلیل‌های متعدد بخشی از همین جنگ روایت‌هاست که هدف آن برهم‌زدن آرامش روانی جامعه است.
حجت الاسلام بصیرتی خاطرنشان کرد: در مقابل این عملیات رسانه‌ای، آنچه باید از سوی مسئولان و رسانه‌های داخلی اتفاق بیفتد، تبیین به‌موقع و گفت‌وگوی صریح با مردم است. جامعه نمی‌تواند در مسائل مهم و حساس ناگهان با یک خبر یا توییت کوتاه مواجه شود بدون آنکه زمینه ذهنی و روایت روشنی برای افکار عمومی شکل گرفته باشد.
وی تأکید کرد: مردم زمانی که در جریان واقعی امور قرار نگیرند و احساس کنند اطلاع‌رسانی شفاف و مستمری وجود ندارد، دچار اضطراب و نگرانی می‌شوند. این مسئله ضرورت توجه جدی‌تر مسئولان به جهاد تبیین و اقناع افکار عمومی را دوچندان می‌کند.
حجت‌الاسلام بصیرتی گفت: مردم ایران در بزنگاه‌های حساس نشان داده‌اند که اگر با آنان صادقانه سخن گفته شود و واقعیت‌ها برایشان تبیین گردد، با قدرت در کنار نظام و کشور خود خواهند ایستاد. سرمایه اجتماعی با سکوت حفظ نمی‌شود بلکه با روایت روشن، ارتباط صادقانه و حضور مستمر مسئولان در کنار مردم تقویت خواهد شد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان افزود: امروز آرامش جامعه نیازمند آگاهی و اقناع است و هر میزان که فضای ابهام ادامه پیدا کند، زمینه اثرگذاری عملیات روانی دشمن بیشتر خواهد شد. مسئولان باید افکار عمومی را بخشی از میدان مقاومت بدانند و همان‌گونه که در میدان نظامی هوشیاری و آمادگی وجود دارد، در میدان روایت و تبیین نیز فعال و هوشمند عمل کنند.

انتهای پیام./

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha