یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۵
آسمانی شدن کلاس درس؛ طلاب خوسف در جوار امام‌زاده سلطان ابوالقاسم (ع) به علم‌آموزی پرداختند + عکس

حوزه/ در حرکتی نوآورانه، طلاب مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا (س) خوسف، کلاس‌های درس خود را به فضای ملکوتی مزار امام‌زاده سلطان ابوالقاسم نصرآباد منتقل کردند؛ اقدامی که با هدف ایجاد تنوع در محیط آموزشی و افزایش نشاط معنوی طلاب، با فعالیت‌های جهادی نیز در هم آمیخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بیرجند، در یکی از روزهای بهاری در هفته سوم اردیبهشت‌ماه، صحن متبرک مزار امام‌زاده سلطان ابوالقاسم نصرآباد، شاهد حضور پرشور طلاب و اساتید مدرسه علمیه حضرت فاطمه‌الزهرا (سلام‌الله‌علیها) شهرستان خوسف بود. در اقدامی خلاقانه که هدف آن شکستن روزمرگی محیط‌های آموزشی و تزریق شور و نشاط معنوی به کالبد درس و بحث بود، کلاس‌های درس این مدرسه علمیه در فضای روحانی این زیارتگاه برگزار شد.

آسمانی شدن کلاس درس؛ طلاب خوسف در جوار امام‌زاده سلطان ابوالقاسم (ع) به علم‌آموزی پرداختند + عکس

این برنامه که فراتر از یک کلاس درس معمولی بود، با تلفیقی از علم‌آموزی و فعالیت‌های جهادی همراه شد. طلاب با حضور در این مکان مقدس، علاوه بر فراگیری مباحث علمی، فرصتی یافتند تا در فضایی آمیخته با معنویت، روح و روان خود را صیقل دهند و از برکات این مکان متبرکه بهره‌مند شوند. این ابتکار مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا (س) نه تنها محیط آموزشی را از یکنواختی خارج کرد، بلکه با درآمیختن آن با روحیه جهادی، گامی نو در جهت تربیت طلاب بصیر و با نشاط برداشت. برگزاری اینگونه برنامه‌ها در اماکن مذهبی، می‌تواند به تعمیق پیوند طلاب با مبانی دینی و انقلابی کمک شایانی نماید و فضایی الهام‌بخش برای تحصیل و تهذیب فراهم آورد.

آسمانی شدن کلاس درس؛ طلاب خوسف در جوار امام‌زاده سلطان ابوالقاسم (ع) به علم‌آموزی پرداختند + عکس


انتهای خبر/11

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha