دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۴
ائمه جماعات و مبلغان، راهبری فکری جامعه را بر عهده گیرند

حوزه / حجت الاسلام طبرسی با تأکید بر لزوم نقش‌آفرینی فعال روحانیت در برابر جنگ ترکیبی دشمن، گفت: مُبلغان و ائمه جماعات با الگوگیری از رهبر شهید انقلاب، وظیفه دارند ضمن پیشتازی در جهاد تبیین، هدایت و راهبری فکری جامعه را در مسیر درست بر عهده بگیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، کارگاه‌ آموزشی و مهارتی شناخت ابزارهای جنگ ترکیبی ویژه ائمه جماعات، علماء و مُبلغین مدارس امین در شهرستان تویسرکان با حضور و سخنرانی حجت الاسلام طبرسی معاون تبلیغ حوزه علمیه استان همدان برگزار شد.

معاون تبلیغ حوزه علمیه استان همدان در این نشست اظهار داشت: میدان‌داری روحانیت در جنگ ترکیبی دشمن از اهمیت ویژه ای برخوردار است و لذا روحانیت در اجتماعات و پاسخ به شبهات در میدان باید پیشتاز باشد.

حجت‌الاسلام طبرسی با تأکید بر اینکه حوزه و روحانیت باید جایگاه تاریخی و تمدنی خود را بشناسند، ابراز کرد: امروز دشمن با همه امکانات و ابزار خود، جنگ ترکیبی شبکه‌ای تمام‌عیاری را بر علیه اسلام و مسلمین راه انداخته است.

وی رهبر شهید انقلاب را بزرگ ترین جهادگر عرصه جهاد تبیین معرفی کرد و یادآور شد: ایشان با واژه‌سازی‌های جریان‌ساز، تبیین محتواهای فاخر ناظر به جامعه‌پردازی در ۳۷ سال گذشته و رهنمودهایشان، موجب شکل‌گیری هسته‌های بزرگی از مردم شدند که در دفاع از دین، انقلاب و مواجهه با دشمنان ایستادگی می‌کنند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه استان همدان، وظیفه امروز ائمه جماعات و مُبلغین مدارس امین را بهره‌گیری و الگوگیری از قائد امت و راهبری جامعه در مسیر درست فکری دانست و ابراز کرد: جهاد تبیین، برگرفته از فرمایش نورانی امیرالمؤمنین علی(ع) مبنی بر جهاد با مال و جان و زبان است و امروز حوزه و روحانیت باید در این عرصه سنگ تمام بگذارد.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha