دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۰
قدرت ایمان، رمز پیروزی در برابر استکبار است

حوزه/ معاون تبلیغ و فرهنگ عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان، گفت: امروز شیرمردان سپاه و ارتش با قدرت ایمان، چنان لرزه‌ای بر اندام ناوهای آمریکایی انداخته‌اند که جرأت حضور در منطقه را ندارند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین مؤمنی، معاون تبلیغ و فرهنگ عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان، شب گذشته در جمع مردم خمینی شهر هفتصد دستگاه مجتمع باقرالعلوم علیه السلام با اشاره به داستان‌های پیامبران در قرآن کریم اظهار داشت: وجه اشتراک تمام داستان‌های قرآنی، از حضرت آدم تا عیسی روح‌الله، یک جمله است که هر کس به خدا توکل کند، ناامید نخواهد شد. برای انسان مؤمن، بن‌بست، افسردگی و بلاتکلیفی معنا ندارد، چرا که او به وعده "ان تنصرالله ینصرکم" یقین دارد.

وی با بازخوانی داستان تولد حضرت موسی (ع) و فداکاری مادر ایشان، افزود: خداوند اراده کرد تا موسی (ع) را در دل قصر فرعون حفظ کند تا همان بچه، بساط استکبار زمانه را در هم بپیچد. این درس بزرگی است که بدانیم اگر باورهایمان خدایی باشد، قدرت‌های مادی و ارتش‌های بزرگ دنیا در برابر اراده الهی هیچ کاره‌اند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان با اشاره به وضعیت کنونی منطقه و استیصال دشمنان، خاطرنشان کرد: امروز شیرمردان سپاه و ارتش با قدرت ایمان، چنان لرزه‌ای بر اندام ناوهای آمریکایی انداخته‌اند که جرئت حضور در منطقه را ندارند. همان‌طور که رهبر شهیدمان بارها می‌فرمودند، دشمن امروز بلاتکلیف است و نمی‌داند چه غلطی انجام دهد.

وی افزود: تحلیلگران بین‌المللی معتقدند آن‌چه مردم ایران را در این ۸۰ شب گذشته در خیابان‌ها نگاه داشته، قدرت معنوی و ذکر "یا حسین" است. این حضور، دنیا را متحیر کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مؤمنی با تأکید بر لزوم مرزبندی دقیق با دشمن، گفت: امروز جبهه حق و باطل از هم جدا شده است. کسی که ادعای "یا حسین" دارد اما در این تجمعات و صحنه‌های نبرد حاضر نمی‌شود، چگونه می‌تواند مدعی پیروی از راه کربلا باشد؟ ما میراث‌دار خون‌های ریخته شده در طول ۱۴۰۰ سال هستیم.

وی با اشاره به جنایات دشمنان و مظلومیت خانواده‌های شهدا، تصریح کرد: شعار ما همان شعار اباعبدالله الحسین (ع) یعنی "هیهات منا الذله" است. امام حسین (ع) سیاسی‌ترین اقدام تاریخ را با ایستادگی تمام‌قد مقابل طاغوت زمان انجام داد و ما نیز با تاسی به ایشان، هرگز با یزیدیان زمان بیعت نخواهیم کرد.

معاون تبلیغ و فرهنگ عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان با هشدار نسبت به نقشه‌های تفرقه‌افکنانه دشمن در فضای مجازی، تأکید کرد: دشمن به دنبال ایجاد اختلاف است، اما بدانید که دیپلماسی، میدان و نبرد ما کاملاً هماهنگ و تحت هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری است. ما نباید دچار تردید شویم؛ نصرت الهی نزدیک است و فتح و پیروزی نهایی متعلق به این ملت مقاوم خواهد بود.

فصل‌الخطاب ما تنها منویات مقام معظم رهبری است

حجت‌الاسلام والمسلمین مؤمنی با هشدار نسبت به تحرکات تفرقه‌افکنانه دشمن، تصریح کرد: دشمن به دنبال ایجاد دوگانگی است و گاهی افرادی با نام‌های مختلف سعی در ایجاد انحراف دارند؛ اما برای ما فصل‌الخطاب تنها فرمایشات مقام معظم رهبری است. هر آنچه امامِ جامعه فرمان دهد، بر ما واجب‌الاطاعه است و مسیری جز این وجود ندارد.»

وی با اشاره به مظلومیت شهدای حوادث اخیر، به‌ویژه کودکان بی گناه، خاطرنشان کرد: شنیدن داستان شهادت کودکانی نظیر مهدیه که هدیه امام زمان (عج) به خانواده‌اش بود، دل هر انسانی را متلاشی می‌کند. ما ایمان داریم که نصرت الهی به برکت همین خون‌های پاک نازل خواهد شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha