تسلیت آیت الله اعرافی در پی درگذشت استاد و ممتحن حوزه علمیه قم

مدیر حوزه های علمیه کشور درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالعباس حیاتی(رضوان الله علیه) استاد و ممتحن حوزه علمیه قم را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری حوزه، متن پیام تسلیت آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه به مناسبت درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالعباس حیاتی(رضوان الله علیه) استاد و ممتحن حوزه علمیه قم بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالعباس حیاتی(رضوان الله علیه) استاد ارجمند حوزه علمیه قم موجب تألم و تأثر گردید.

آن مرحوم که از اساتید دلسوز و پرتلاش در عرصه تعلیم و تربیت طلاب علوم دینی بودند، عمر پربرکت خویش را در مسیر ترویج معارف اهل‌بیت (علیهم‌السلام) و خدمت به حوزه‌های مقدسه علمیه سپری نمودند.

فقدان این عالم مهذب و استاد متواضع را به خانواده محترم، شاگردان، دوستان و ارادتمندان آن مرحوم تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید، علو درجات و همنشینی با اولیای الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌نمایم.

علیرضا اعرافی
مدیر حوزه‌های علمیه

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha