جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۲
عهد مادران قمی در مراسم شیرخوارگان حسینی

حوزه/مراسم بزرگ شیرخوارگان حسینی (ع) در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، مراسم بزرگ شیرخوارگان حسینی (ع) مصادف با اولین جمعه محرم‌الحرام سال ۱۴۴۸ هجری قمری، در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه سلام الله علیها همزمان با بیش از ۹ هزار مسجد، حسینیه، بقعه و اماکن متبرکه در سراسر ایران اسلامی برگزار شد.

در این آیین معنوی، مادران حسینی با پوشاندن لباس‌های سبز و سفید به نوزادان خود، یاد و خاطره حضرت علی‌اصغر(ع)، طفل شش‌ماهه امام حسین(ع) را گرامی داشتند و عهد بستند که فرزندان خود را برای سربازی امام زمان (عج) تربیت کنند.

ااا

حجت الاسلام و المسلمین سید احمد حسینی این مراسم با اشاره به اهمیت انتخاب نام برای فرزندان عنوان کرد: برای فرزندان اسامی اهل بیت (ع) انتخاب کنیم. اسامی اهل بیت علیهم السلام اسامی عربی نیستند بلکه نام هایی اسلامی و بین المللی هستند.

سخنران حرم حضرت معصومه سلام الله علیها ادامه داد: نامگذاری به نام اهل بیت علیهم السلام نشانه ارادت و علاقه به آنان است.

ااا

وی بیان کرد: علی اصغر (ع) نماد مقاومت و ایستادگی در برابر ظالمان است. امروز نیز والدین باید فرزندان خود را بر اساس همین شیوه تربیت کنند.

این مراسم معنوی با سال های قبل تفاوت ویژه ای داشت زیرا مادران حسینی در آن یاد شهدای نوزاد جنگ رمضان به ویژه شهیده زهرا محمدی گلپایگانی، نوه رهبر شهید انقلاب گرامی داشتند.

همچنین مادران حسینی با مادران و کودکان خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان ابراز همدردی کردند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha