یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۷
سفر رهبر شهید انقلاب به همدان، خاطره‌ای فراموش‌نشدنی برای نسل جوان بود

حوزه/ حجت‌الاسلام صریحی با مرور خاطرات خود از سفر رهبر شهید انقلاب به همدان در سال ۱۳۸۳، از شور و شوق وصف‌ناپذیر مردم، تلاش نوجوانان برای دیدار با ایشان و ثبت تصویری ماندگار از آن دیدار سخن گفت.

حجت‌الاسلام سعید صریحی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، با اشاره به سفر تاریخی رهبر شهید انقلاب به استان همدان در سال ۱۳۸۳، اظهار داشت: فضای شهر در روزهای منتهی به این سفر کاملاً متفاوت بود و همه مردم با شوق و اشتیاق در انتظار حضور رهبر انقلاب بودند.

کارشناس دینی، افزود: آن زمان نوجوان بودم و وقتی شنیدم رهبر شهید انقلاب قرار است به همدان سفر کنند، لحظه‌شماری می‌کردم تا ایشان را از نزدیک ببینم، روز ورود رهبر شهید انقلاب در حوالی مسجد مهدیه همدان، همراه جمع زیادی از مردم منتظر عبور خودروی حامل ایشان بودیم.

حجت‌الاسلام صریحی ادامه داد: به محض اینکه خودرو از راه رسید، همراه دیگر مشتاقان پشت سر ماشین شروع به دویدن کردیم و در مسیر به دلیل وجود داربست‌های کنار پیاده‌رو، کتف راستم به شدت با داربست برخورد کرد و درد زیادی احساس کردم، اما اشتیاق دیدار رهبر شهید آن‌قدر زیاد بود که اصلاً به این آسیب توجه نکردم و همچنان به دویدن ادامه دادم.

وی با بیان اینکه عشق دیدار رهبر شهید انقلاب مردم همدان به خصوص جوانانِ آن روز را به تکاپو انداخته بود، ابراز کرد: مدتی بعد، همراه یکی از دوستانم به دنبال راهی برای حضور در دیدار عمومی رهبر شهید انقلاب بودیم و سرانجام به لطف خدا کارت ورود به مراسم برایمان فراهم شد و توانستیم در دیدار عمومی که در سالن ابن‌سینا برگزار شد، حضور پیدا کنیم.

سفر رهبر شهید انقلاب به همدان، خاطره‌ای فراموش‌نشدنی برای نسل جوان بود

کارشناس دینی خاطرنشان کرد: جمعیت بسیار زیادی در سالن حضور داشت، اما موفق شدم در میان مردم جای مناسبی پیدا کنم و از فاصله‌ای نزدیک رهبر شهید انقلاب را زیارت کنم؛ لحظه‌ای که هنوز هم پس از گذشت سال‌ها، شیرینی آن در ذهنم باقی مانده است.

حجت‌الاسلام صریحی با اشاره به خاطره‌ای جالب از آن دیدار یادآور شد: سال‌ها بعد یکی از دوستان دوران نوجوانی عکسی از آن مراسم را به من نشان داد و پرسید آیا در این دیدار حضور داشتی؟ وقتی عکس را دیدم، متوجه شدم خودم در تصویر هستم؛ همان روزی که پیراهن سبز چهارخانه به تن داشتم، دیدن آن تصویر، خاطرات شیرین سفر تاریخی رهبر شهید انقلاب به همدان را بار دیگر برایم زنده کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha