جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۶
تشییع و اقامه نماز بر شهدای حشد الشعبی در حرم حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) + تصاویر

حوزه/ مراسم تشییع پیکر شهدای حشد الشعبی که در پی تجاوز «سعودی-آمریکایی» به شهادت رسیدند، در حرم حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) برگزار شد.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، مراسم تشییع پیکر شهدای حشد الشعبی که در پی تجاوز «سعودی-آمریکایی» به شهادت رسیدند، در حرم حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) برگزار شد.

سازمان حشد الشعبی در بیانیه‌ای، اعلام کرد: مراسم تشییع شهدای حشد الشعبی که در پی تجاوز سعودی-آمریکایی به شهادت رسیدند، پس از ورود پیکرهایشان به شهر نجف اشرف، با حضور گسترده مردمی آغاز شد.

این سازمان افزود: مراسم تشییع از منطقه “باب الطوسی” به سمت حرم حضرت امیرالمؤمنین، امام علی بن ابی‌طالب (علیه‌السلام) و با مشارکت انبوه شهروندان و خانواده‌های شهدا آغاز شد تا آیین وداع و اقامه نماز بر پیکر آنان، در فضایی سرشار از حزن و دعا برای طلب رحمت برای شهدا، برگزار گردد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha