پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۲
درخواست عمار حکیم از دولت عراق برای تنبیه متجاوز

حوزه/ سید عمار حکیم، رئیس ائتلاف نیروهای ملی عراق، بمباران پایگاه های حشد الشعبی را محکوم کرد.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، سید عمار حکیم، رئیس ائتلاف نیروهای ملی عراق،بمباران پایگاه های حشد الشعبی را محکوم کرد.

سید حکیم در بیانیه‌ای، گفت: من بمبارانی را که پایگاه های حشد الشعبی در چندین استان مورد هدف قرار گرفت و منجر به شهادت و مجروح شدن ده‌ها تن از نیروهای وابسته شد، محکوم و تقبیح می‌ کنم. از نهادهای دولتی و امنیتی ذی‌ربط می‌خواهم این تجاوز را پیگیری کرده و اقدامات لازم را برای تضمین عدم تکرار چنین نقض‌هایی که حاکمیت و امنیت عراق را هدف قرار می‌دهد، اتخاذ کنند.

وی افزود: ما بار دیگر بر مخالفت خود با استفاده از خاک عراق به عنوان سکوی پرتاب برای هرگونه حمله یا تهدیدی که کشورهای همسایه را هدف قرار دهد، تأکید می‌کنیم.

وی در پایان گفت: خداوند رحمت خود را بر شهدا فرو فرستد، به خانواده‌های آنان صبر و آرامش عطا کند و به مجروحان شفای عاجل ببخشد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha