سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۸
اربعین، مغناطیس قلوب و هندسه قدرت جهان اسلام است

حوزه / همزمان با فرا رسیدن اربعین سید و سالار شهیدان، مصلی امام خمینی (ره) رشت شاهد برگزاری تجمع عزاداران حسینی بود. نماینده ولی‌فقیه در گیلان در این مراسم با تبیین ابعاد حماسی نهضت عاشورا، اربعین را نه یک پدیده عادی، بلکه تجلی اراده الهی قدرتمند جمهوری اسلامی در برابر جنگ شناختی دشمنان عنوان کرد.

به گزارش خبر گزاری حوزه از گیلان مراسم عزاداری ظهر اربعین با حضور اقشار مختلف مردم ولایت‌مدار گیلان و با هدف تجدید عهد با آرمان‌های حسینی در مصلی امام خمینی (ره) رشت برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین فلاحتی، نماینده مقام معظم رهبری در استان گیلان در این مراسم ضمن تحلیل جایگاه اربعین در هندسه قدرت جهانی، اظهار داشت: آنچه امروز در مسیر نورانی نجف تا کربلا و تجمعات جاماندگان شاهد هستیم، مصداق بارز «یریدون لیطفئوا نور الله» است و این مغناطیس حسینی، حبل‌المتینی است که مرزهای جغرافیایی را درنوردیده و به نماد اقتدار امت اسلام بدل شده است.

امام‌جمعه رشت با اشاره به تقابل جبهه استکبار با نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: دشمنان به دلیل جایگاه ایران به عنوان ام‌القرای جهان اسلام و پرچمدار فرهنگ عاشورا، تمام ظرفیت خود را در جنگ رسانه‌ای و شناختی برای ایجاد یأس و فاصله گرفتن نسل جوان از خیمه ولایت به کار گرفته‌اند.

وی با تأکید بر اینکه ملتی که الگوی او حسین‌بن‌علی (ع) است بن‌بست ندارد، تصریح کرد: اربعین، بزرگ‌ترین پاتک در برابر توطئه‌های دشمن است و بیداری جبهه مقاومت، ثمره خون‌های پاک شهدای کربلاست.

حجت الاسلام والمسلمین فلاحتی در بخش دیگری از سخنان خود، با تجلیل از شور و شعور دینی مردم گیلان، پیشگامی آنان در مواکب خدمت‌رسانی و مجالس عزاداری را نشانه عمق معرفت دینی این مردم دانست و تأکید کرد: پیام غایی این حماسه، ظلم‌ستیزی و زمینه‌سازی برای طلوع خورشید ولایت عظمی، حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج) است.

انتهای پیام/.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha