جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۲
دشمن وحدت جبهه اسلام را با شایعه و فریب هدف گرفته است

حوزه/ حجت‌الاسلام غفاری، با اشاره به تلاش دشمن برای تضعیف جبهه اسلام، گفت: دشمن پس از ناکامی در جنگ سخت، با بهره‌گیری از ابزار جنگ نرم، شایعه‌پراکنی و دروغ‌پردازی به دنبال ایجاد اختلاف و خدشه به وحدت مسلمانان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت‌الاسلام غفاری امام جمعه شهرستان فامنین شب گذشته در اجتماع باشکوه مردم مبعوث این شهرستان، با اشاره به شیوه‌های دشمنان برای ایجاد اختلاف در جامعه اسلامی، اظهار داشت: نخستین کسی که در جهان اسلام از ابزار جنگ نرم علیه مسلمانان استفاده کرد، معاویه بود.

وی افزود: معاویه با بهره‌گیری از شایعه‌پراکنی، به میدان آوردن سکه و طلا و همچنین پیشنهاد مقام و منصب، در میان سربازان لشکر حضرت امام حسن مجتبی(ع) شکاف و اختلاف ایجاد کرد و آنان را فریب داد.

امام جمعه فامنین با بیان اینکه دشمنان همواره برای ضربه زدن به جبهه اسلام از ابزارهای مختلف استفاده کرده‌اند، تصریح کرد: امروز نیز معاویه زمان که در جنگ سخت شکست خورده است، تلاش می‌کند با استفاده از جنگ نرم، شایعه‌پراکنی و دروغ‌پردازی به اهداف خود دست پیدا کند.

حجت الاسلام غفاری ادامه داد: دشمن تلاش دارد با انتشار اخبار جعلی و ایجاد فضای روانی، جبهه اسلام را دچار تردید، اختلاف و فریب کند و در چنین شرایطی باید بیش از گذشته نسبت به توطئه‌های دشمن هوشیار باشیم.

وی با تأکید بر ضرورت افزایش سواد رسانه‌ای مردم، یادآور شد: هر چیزی که در فضای مجازی می‌بینیم یا می‌شنویم، نباید بدون بررسی و اطمینان از صحت آن باور کنیم، چراکه بخشی از محتوای منتشرشده می‌تواند با هدف فریب افکار عمومی و ایجاد اختلاف تولید و منتشر شده باشد.

امام جمعه فامنین خاطرنشان کرد: مقابله با جنگ نرم دشمن نیازمند بصیرت، هوشیاری و دقت در برابر شایعات است و مردم باید با حفظ وحدت و پرهیز از بازنشر اخبار و مطالب تأییدنشده، اجازه ندهند دشمن از فضای مجازی برای ضربه زدن به جبهه اسلام استفاده کند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha