دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۷
رهبر انقلاب با بیانیه نخست، از نقش محوری و بصیرت مردم در مدیریت بحران یاد کردند

حوزه/ حجت‌الاسلام اسماعیلی با اشاره به بیانیه تاریخی رهبر معظم انقلاب پس از شهادت امام شهید تصریح کرد: رهبر انقلاب در اولین بیانیه، پرده از یک حقیقت بزرگ برداشتند و فرمودند در فاصله کوتاه میان شهادت تا انتخاب رهبری جدید، این خودِ مردم بودند که با بصیرت و حکمت، مدیریت خیابان‌ها و پشتیبانی از جبهه‌ها را بر عهده گرفتند و اجازه ندادند فتنه‌های دشمن به ثمر بنشیند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، نشست مدیران مدارس علمیه خواهران استان بوشهر پیش از ظهر امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیلی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان، در سالن مدیریت این حوزه برگزار شد. وی در سخنانی، با تبریک ایام و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب، به ویژه شهید سلیمانی و امام شهید، به تحلیل شرایط حساس کنونی جهان و ایران اسلامی پرداخت و رسالت حوزه‌های علمیه را در این مقطع تاریخی، بی‌نظیر و خطیر خواند.

جهان در آستانه دگرگونی اساسی؛ ایران در کانون تحولات
حجت‌الاسلام اسماعیلی با اشاره به تحولات گسترده و شتابان در نظام بین‌الملل، اظهار داشت: نظام حاکم بر جهان امروز به سرعت در حال تغییر است و نظم کنونی در حال فروپاشی است. این تغییرات، پیش‌بینی شده امام شهید بود که سال‌ها قبل از آن سخن گفته بودند. یکی از مهم‌ترین کانون‌های این دگرگونی، جمهوری اسلامی ایران است؛ چرا که قدرت‌های مستقر جهانی، به ویژه جبهه استکبار به رهبری آمریکا، ایران را به عنوان یک «قدرت نوظهور» می‌شناسند که نه تنها از نظر سیاسی، بلکه از نظر ایدئولوژیک با نظام غرب در تعارض و تقابل است.

وی افزود: برخلاف قدرت‌های نوظهوری که با دولت‌ها ائتلاف می‌کنند، قدرت ایران اسلامی از نوع «نرم» و مبتنی بر «نفوذ در دل ملت‌ها» است. امام راحل به زیبایی تعبیر فرمودند که این انقلاب همچون عطری است که نیازی به صادرات ندارد و خود در فضا منتشر می‌شود؛ همین ویژگی موجب شد تا دشمنان از همان ابتدا، تمام توان خود را برای حذف این قدرت به کار گیرند.

مروری بر تاریخچه تقابل؛ از پیش‌بینی کیسینجر تا عملیات‌های ناکام دشمن
مدیر حوزه علمیه خواهران بوشهر با استناد به اسناد تاریخی، خاطرنشان کرد: هنری کیسینجر، وزیر خارجه اسبق آمریکا، دو سال پیش از پیروزی انقلاب به همتای شوروی خود گفته بود که آمریکا متحد بزرگی را در منطقه از دست داده، اما شوروی ضرر بزرگ‌تری کرده است؛ چرا که تا پیش از انقلاب، پرچم مبارزه با امپریالیسم در دست کمونیسم بود، اما با پیروزی انقلاب اسلامی، این پرچم به دست ایران افتاد و از دست شوروی خارج شد.
وی تصریح کردند: از همان ابتدا، معماران سیاست خارجی استکبار دریافته بودند که با چه پدیده عظیمی روبه‌رو هستند، بنابراین جنگ تبلیغاتی و روانی را در رأس کارزار خود قرار دادند. طی ۴۷ سال گذشته، همه دسیسه‌ها برای سرنگونی این نظام ناکام ماند و اکنون که به جنگ نظامی روی آورده‌اند، در حالی که تصور می‌کردند ظرف چند روز یا چند هفته کار تمام است، نزدیک به شش ماه است که با مقاومت بی‌نظیر ایران اسلامی مواجه شده‌اند.

نقش مردم و رهبری؛ عامل شکست توطئه‌ها
حجت‌الاسلام اسماعیلی در پایان، تاب‌آوری مردم، ایمان راسخ، ایستادگی رزمندگان و تدابیر هوشمندانه مسئولان نظام را از عوامل اصلی ناکامی دشمنان برشمرد و گفت: در رأس همه این عوامل، هدایت‌های امام خامنه ای شهید و پس از آن، رهبری مدبرانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای قرار دارد که با بیانات روشنگرانه خود، مسیر را برای ملت ترسیم می‌کنند.
وی با اشاره به بیانیه تاریخی رهبر معظم انقلاب پس از شهادت امام شهید و در فاصله انتخاب رهبری جدید، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی با استناد به آیه شریفه « مَا نَنْسَخْ مِنْ آیَةٍ أَوْ نُنْسِهَا نَأْتِ بِخَیْرٍ مِنْهَا أَوْ مِثْلِهَا ۗ أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلَیٰ کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ» (۱۰۶ سوره بقره) (هر نشانه‌ای از لطف را از مردم بگیریم، بهتر از آن یا مانند آن را برایشان می‌آوریم) در ابتدا، بسیاری گمان کردند که منظور، تغییر رهبری است، اما ایشان در ادامه پرده برداشتند و فرمودند که منظور از این آیه، خود مردم بودند؛ چرا که در آن فاصله کوتاه چندروزه، خودِ مردم بودند که با بصیرت و حکمت، رهبری صحنه را بر عهده گرفتند و با حضور در خیابان‌ها و پشتیبانی از جبهه‌ها، اجازه ندادند فتنه‌های دشمن به ثمر بنشیند. این سخن، نشان‌دهنده نگاه عمیق و عارفانه رهبری به جایگاه و نقش مردم است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha