به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از تهران، حجتالاسلام والمسلمین فلاح تفتی، عضو مجلس خبرگان رهبری، در جمع طلاب شرکتکننده در اردوی «مثل خمینی» و در تشریح «روزنگار انتخاب رهبر انقلاب»، به بیان روایتی از روند جلسات و مباحث مطرحشده در مجلس خبرگان پرداخت.
تأکید بر شاخصهای انتخاب رهبر
وی با اشاره به مواضع رهبر شهید انقلاب درباره فرآیند انتخاب رهبر اظهار کرد: آقا درباره فردِ رهبری صحبتی نکردند؛ اما تأکید داشتند در انتخاب رهبر، به استکبارستیزی، سلامت مالی و دشمنشناسی توجه داشته باشید.
حجتالاسلام والمسلمین تفتی افزود: این تأکیدات ناظر بر شاخصهایی بود که باید در فرآیند انتخاب رهبر مورد توجه اعضای مجلس خبرگان قرار میگرفت.
شهادت علما درباره اجتهاد رهبر معظم انقلاب
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به مباحث علمی مطرحشده درباره حضرت آیت الله سید مجتبی خامنهای گفت: در جریان مباحث و جلسات خبرگان، بسیاری از علما و اعضا با توجه به مباحث علمی و تقریرات حاج آقا مجتبی و همچنین شناختی که از سوابق علمی ایشان داشتند، بر اجتهاد معظم له شهادت دادند.
وی تصریح کرد: این موضوع صرفاً بر اساس یک ادعا نبود؛ بلکه علما با مشاهده مباحث علمی و تقریرات ایشان به این جمعبندی رسیده بودند که حاج آقا مجتبی دارای مرتبه اجتهاد هستند.
روایتی از حس و حال اعضای خبرگان در جلسه انتخاب رهبری
حجتالاسلام والمسلمین تفتی همچنین با اشاره به فضای جلسه اصلی مجلس خبرگان اظهار کرد: در جلسه اصلی خبرگان که با حضور حدود دو سوم اعضا برگزار شد، خیلی از اعضا با غسل شهادت در جلسه حاضر شده بودند.
تأکید رهبر شهید انقلاب بر عدم ورود به انتخاب جانشین
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه، با نقل روایتی از جلسات با رهبر شهید انقلاب گفت: هر وقت بحث رهبری آینده مطرح میشد، آقا میفرمودند: «من در این قضیه ورود نمیکنم؛ امام زمان(عج) به این قضیه عنایت دارند.»
فیلمبرداری کامل از جلسه رأیگیری خبرگان
حجتالاسلام والمسلمین تفتی با اشاره به روند برگزاری جلسه رأیگیری مجلس خبرگان خاطرنشان کرد: تمامی جلسه رأیگیری خبرگان فیلمبرداری شده است.
وی تأکید کرد: روند انتخاب رهبر انقلاب در جلسه رسمی مجلس خبرگان انجام شده است.
پیش از انتخاب، از سلامت ایشان اطمینان پیدا کردیم
عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر بررسی صلاحیت و سلامت رهبر انقلاب گفت: ما قبل از اینکه رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله سید مجتبی خامنهای را انتخاب کنیم، از سلامت ایشان اطمینان پیدا کردیم.
گفتنی است؛ چهارمین اردوی معرفتی ـ تبیینی «مثل خمینی(ره)» با شعار «فصل بیعت و انتقام» ویژه طلاب، با هدف تبیین «هویت و سبک زندگی طلبه عصر انقلاب»، «امام خمینی(ره) و قائد شهید؛ الگوی طلبگی» و «منطق مبارزاتی جمهوری اسلامی»، به همت مؤسسه خانه طلاب جوان از ۲۶ تا ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ در حال برگزاری است.











نظر شما