دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۲
بازدید مسئولان حوزوی آذربایجان شرقی از گنجینه نسخ خطی و منابع پژوهشی مصلای تبریز + عکس

حوزه/ جمعی از مدیران مراکز حوزوی استان آذربایجان شرقی با حضور در کتابخانه مصلای حضرت امام خمینی (ره) تبریز، ضمن بررسی ظرفیت‌های مطالعاتی و خدمات پژوهشی این مجموعه، از نزدیک در جریان شیوه‌های نگهداری و صیانت از آثار و نسخه‌های کهن خطی قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تبریز، کتابخانه مصلی امام خمینی (ره) تبریز میزبان جمعی از چهره‌های مطرح حوزوی استان بود.

در این برنامه، حجج اسلام و المسلمین اسماعیل روشن‌تن، مدیر حوزه علمیه استان آذربایجان شرقی، مهدی محمدی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان، و سید ابوالفضل موسوی، مدیر خدمات حوزه‌های علمیه استان، با همراهی آقای انوری، مدیر این کتابخانه، از بخش‌های گوناگون این مرکز علمی فرهنگی دیدن کردند.

هیئت حوزوی در جریان این بازدید، بخش‌های مختلف کتابخانه، به‌ویژه مخزن کتب نفیس و دست‌نوشته‌های خطی را مورد توجه قرار دادند و روند تخصصی محافظت، مرمت و شیوه‌های نگهداری از این آثار گران‌بها و کمیاب را از نزدیک ارزیابی کردند.

همچنین طی این نشست میدانی، گزارشی مبسوط از وضعیت منابع مکتوب، زیرساخت‌های پژوهشی و روند ارائه خدمات به جامعه علمی و پژوهشگران ارائه شد و طرفین بر ضرورت صیانت اصولی از این ذخایر غنی تمدنی و لزوم معرفی مؤثر این گنجینه‌های ارزشمند فرهنگی و دینی به جامعه نخبگانی تأکید کردند.

بازدید مسئولان ارشد حوزوی آذربایجان شرقی از گنجینه نسخ خطی و منابع پژوهشی مصلای تبریز + عکس

بازدید مسئولان ارشد حوزوی آذربایجان شرقی از گنجینه نسخ خطی و منابع پژوهشی مصلای تبریز + عکس

بازدید مسئولان ارشد حوزوی آذربایجان شرقی از گنجینه نسخ خطی و منابع پژوهشی مصلای تبریز + عکس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha