پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۳
مردم خوزستان همچنان در میدان خیابان ایستاده اند

حوزه/حجت الاسلام مهدی اخوان مدیر تبلیغات اسلامی خوزستان در پیامی به مناسبت دویستمین شب تجمعات مردمی در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی، از حضور مستمر، آگاهانه و خودجوش مردم شریف استان در این اجتماعات قدردانی کرد و این حضور را جلوه‌ای از همدلی و انسجام مردم خوزستان دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز،حجت الاسلام مهدی اخوان مدیر تبلیغات اسلامی خوزستان در پیامی به مناسبت دویستمین شب تجمعات مردمی در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی، از حضور مستمر، آگاهانه و خودجوش مردم شریف استان در این اجتماعات قدردانی کرد و این حضور را جلوه‌ای از همدلی و انسجام مردم خوزستان دانست،متن پیام بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

مردم شریف، مؤمن، ولایتمدار و همیشه در صحنه استان خوزستان
سلام علیکم

دویست شب از آغاز حضور و حماسه‌آفرینی شما مردم مؤمن و انقلابی خوزستان در دفاع از ایران اسلامی و انقلاب اسلامی می‌گذرد؛ دویست شبی که صحنه حضور خودجوش، آگاهانه و مستمر مردم در عرصه دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی، استقلال، عزت و تمامیت ارضی ایران عزیز بوده است.

در این مدت، مردم شریف خوزستان بار دیگر با حضور پرشور خود نشان دادند که این استان همچنان در صحنه‌های حساس و سرنوشت‌ساز، پیشگام دفاع از ارزش‌های اسلامی و ملی است. برگزاری این تجمعات در مناطق مختلف کلانشهر اهواز و شهرستان‌های استان و استمرار آن، جلوه‌ای روشن از همدلی، انسجام و مسئولیت‌پذیری اجتماعی مردم خوزستان به شمار می‌رود.

اینجانب به نمایندگی از مجموعه خادمان فرهنگ و تبلیغ در استان خوزستان، مراتب تقدیر و تشکر صمیمانه خود را از آحاد مردم شریف استان، از پیر و جوان، زن و مرد، خانواده‌ها، هیئات مذهبی، مساجد، کانون‌های فرهنگی، گروه‌های جهادی، فعالان فرهنگی و رسانه‌ای و همه عزیزانی که در این دویست شب در این اجتماعات مردمی حضور یافتند و در تقویت روحیه همدلی، مقاومت و حمایت از جبهه مقاومت نقش‌آفرینی کردند، اعلام می‌دارم.

از درگاه خداوند متعال، برای تمامی مردم شریف و مؤمن خوزستان، سلامتی، عزت، سربلندی و توفیق روزافزون مسئلت دارم و امیدوارم این روحیه همدلی، بصیرت و حضور مسئولانه، همواره در جامعه اسلامی تداوم داشته باشد و به فضل الهی، زمینه‌ساز عزت و سربلندی هرچه بیشتر ایران اسلامی و پیروزی جبهه حق باشد.

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته

مهدی اخوان صباغ
مدیر تبلیغات اسلامی استان خوزستان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha