سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۰
طرح امین جلوه‌ای از خدمت جهادی طلاب در مدارس است

حوزه/ حجت‌الاسلام افضلی در نشست مشترک با مسئولان اداره کل آموزش‌وپرورش استان کرمان، بر لزوم توسعه کیفی طرح امین و تقویت مهارت‌های تبلیغی طلاب فعال در این عرصه تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی افضلی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمان،گفت: در نشست مشترک کارگروه همکاری های حوزه علمیه و آموزش پرورش استان کرمان که با حضور حجت‌الاسلام رضایی، معاون تبلیغ حوزه علمیه استان، حجت‌الاسلام معافی، مسئول دفتر همکاری‌های حوزه و آموزش‌وپرورش و همچنین آقای امرانی، مسئول اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش‌وپرورش استان و نمایندگان نواحی یک و دو برگزار شد، به بررسی فرآیند جذب و استقرار مبلغان طرح امین پرداخت.

بیشتر ببینید:

تصاویر/ برگزاری نشست مشترک کارگروه همکاری های حوزه علمیه و آموزش پرورش استان کرمان

حجت‌الاسلام افضلی، بهره‌مندی از دوره‌های مجازی سامانه «مهارت‌خانه طلاب» را شرط ضروری حضور مبلغان در مدارس دانست و تصریح کرد: معاونت تبلیغ حوزه علمیه استان کرمان برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی و مهارت‌افزایی با سرفصل‌های کلاس‌داری، شیوه‌های تبلیغ و روش‌های ارتباط مؤثر با کودک و نوجوان را در دستور کار قرار داده است.

وی گفت: حجت‌الاسلام رضایی، در این جلسه ماهیت طرح امین را خدمتی جهادی از سوی طلاب برادر و خواهر دانست و تأکید کرد: تبیین این واقعیت که مبلغان با حداقل دریافتی، اثرگذاری قابل‌توجهی در مدارس دارند، باید به عنوان یک محور اصلی مورد توجه قرار گیرد.

حجت السلام افضلی گفت: آقای امرانی با اشاره به گزارش‌های واصله از مدارس استان، بر ضرورت تداوم حضور مبلغان طرح امین تأکید کرد و افزود: درخواست‌های متعدد مدیران مدارس برای استقرار مبلغان، فراتر از ظرفیت موجود است که این موضوع بیانگر ارزیابی مثبت مجموعه آموزش‌وپرورش از حضور طلاب است.

حجت‌الاسلام افضلی در پایان این نشست، از هماهنگی برای بررسی وضعیت دانش‌آموختگان حوزه علمیه که جذب کادر رسمی آموزش‌وپرورش شده‌اند، در جلسات آتی خبر داد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha