چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۲
غفلت از زمان موجب خسران در قیامت می‌شود

حوزه/ استاد اخلاق با بیان اینکه یک ثانیه اتلاف وقت، در قیامت موجب خسران می‌شود، گفت: در روایتی از شیخ حر عاملی در کتاب جواهر السنیه آمده است که در قیامت سه صندوق به انسان داده می‌شود: صندوق خوبی‌ها، بدی‌ها و صندوقی خالی. به گفته او، صندوق خالی مربوط به زمان‌هایی است که به بیهودگی گذشته و باعث حسرت بیش از حد تصور می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیادتی در نشست معرفتی که با موضوع شرح و تفسیر حدیث عنوان بصری در مدرسه فاطمیه مهدی‌شهر برگزار شد. به مساله اسراف پرداخت و عنوان کرد: اسراف فقط محدود به مال و جان نیست بلکه بهره‌نگرفتن از استعدادها و ظرفیت‌های وجودی نیز اسراف است.

وی با استناد به فرمایش پیامبر (ص) تاکید کرد: باید نسبت به عمر حریص‌تر از درهم و دینار بود.

استاد اخلاق، ادامه داد: در روایتی از شیخ حر عاملی در کتاب جواهر السنیه آمده است که در قیامت سه صندوق به انسان داده می‌شود: صندوق خوبی‌ها، بدی‌ها و صندوقی خالی. به گفته او، صندوق خالی مربوط به زمان‌هایی است که به بیهودگی گذشته و باعث حسرت بیش از حد تصور می‌شود. حتی یک ثانیه اتلاف وقت، در قیامت موجب خسران می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه برادران مهدیشهر درباره مضرات تماشای بی‌هدف تلویزیون و وقت گذاشتن زیاد برای برنامه‌های موبایل هشدار داد: به گفته متخصصان این عادت موجب چاقی، دیابت، آسیب به بینایی و زوال عقل می‌شود.

وی تاکید کرد: طلبه نباید به گوشی تکیه کند تا مبادا از تلاوت قرآن و مطالعه باز بماند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیادتی با اشاره به حدیثی از امام صادق علیه السلام نسبت به حساس بودن به نحوه استفاده از عمر و مدیریت زمان، یادآور شد: ساعات عمر در ساختن شخصیت انسان اثر دارد و بازتاب اعمال در برزخ و قیامت دیده می‌شود، پس باید مراقب باشیم تا دچار افسوس نشویم.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha