به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین زادهوش، در نشست حوزه و مطالبات مقام معظم رهبری که با موضوع «تبلیغ» در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد با اشاره به تلاشهای دفتر تبلیغات برای تحقق منویات رهبری گفت: دفتر تبلیغات اسلامی، همواره مروج آرمانهای انقلاب و عامل اجرای دستورات امام راحل و مقام معظم رهبری بوده است.
وی با بیان این که توجه به اتقان محتوا و صحت آنچه که به مخاطبان عرضه میشود سرلوحه فعالیتهای دفتر قرار دارد، در این راستا تاکنون110شماره از مجله «رهتوشه» به منظور ارائه مطالب جامع معارفی و دانشافزایی مبلغان در بین آنان توزیع شده است.
معاون فرهنگی- تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، با اشاره به برگزاری دروههای پودمانی برای مبلغان، خاطرنشان ساخت: این دورهها با هدف تقویت بنیه علمی مبلغان برگزار میشود و این نقص در حوزه، اقدام به برگزاری دورههای کاربردی پودمانی کردیم، یکی از برنامههای ما در آینده این است که هیچ مبلغی بدون حضور در دورههای پودمانی، به تبلیغ اعزام نشود.
وی، اشارهای هم به فعالیت350 کارشناس در مرکز ملی پاسخگویی به شبهات دینی کرد و ابراز داشت: حضور این تعداد کارشناس در مرکزی که وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی است،به تقویت بعد اعتقادی مردم کمک شایانی میکند.
معاون فرهنگی- تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، با اشاره به انتشار برخی نشریات در این دفتر، گفت: نشریههایی که مخاطبانی از کودکان، نوجوانان و جوانان دارد، در زمینه پاسخگویی به شبهات دینی،این دفتر را به سامانه مطبوعاتی قوی تبدیل کرده است.
حجتالاسلام والمسلمین زادهوش، با اشاره به تشکیل شورای هنر در دفتر تبلیغات اسلامی، عنوان کرد: هرچند در گذشته، کارهای هنری بسیاری در دفتر انجام میشد، اما پس از به وجود آمدن این شورا، کارهای هنری-اسلامی به شکل متمرکزی دنبال میشود.
وی در ادامه با اشاره به اعزامهای مبلغان مستقر در مدارس شبانهروزی شش استان کشور، خاطرنشان کرد: 300 نخبه تبلیغی در دفتر تبلیغات حضور دارند که در سال گذشته برنامههایی مانند آشنایی مردم با فرقههای انحرافی فعال در کشور را انجام دادند.
معاون فرهنگی- تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، با اشاره به اینکه 185 گروه تبلیغی در این دفتر شناسنامهدار شدند، اظهار داشت: 700 مبلغ زباندان که برخی از آنها دارای تحصیلات دانشگاهی هستند، علاقهمندی خود را برای شرکت در دورههای تربیت مبلغ اعلام کردند که پس از این موضوع، رشته تربیت مبلغ به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی ارشد راهاندازی شد و در نظر داریم تا این رشته را به پنج زبان زنده دنیا برگزار کنیم.