به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد طی سخنانی در این دوره آموزشی، ضمن تبیین جایگاه رفیع مسجد در تعمیق باورهای دینی و ماندگاری فرهنگ دینی اظهار داشت: ائمه جماعات با توجه به شان مدیریتی مسجد که برای آنان تعیین شده، می بایست شیوه های صحیح مدیریت اسلامی مبتنی بر اخلاق دینی و با اتخاذ از شیوه های مدیریتی بزرگان دینی را اعمال کنند.
وی همچنین مسجد را پایگاه همفکری، محبت و تلاش فرهنگی دانست و گفت: تلاش در جهت زیبایی فضای مسجد، آرامش و ساماندهی صحیح برگزاری مجالس ترحیم و توجه ویژه به بازبودن درب مساجد برای نماز صبح و اقامه آن به جماعت از جمله مهم ترین نکاتی است که باید مورد توجه ائمه جماعات باشد.
در ادامه این نشست، حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، رییس ستاد اقامه نماز به بیان رهنمودهایی در خصوص شیوه های جذب جوانان به مسجد پرداخت و صداقت، مردم داری، خوش رویی، کوتاه سخن گفتن و ... را از لوازم اخلاقی امام جماعت دانست.
حجت الاسلام و المسلمین فرزانه، رییس دانشگاه رضوی نیز طی سخنانی به تبیین جایگاه رفیع مدیریت فرهنگی و دینی جامعه توسط روحانیت و لوازم آن پرداخت و تصریح کرد: جریان خطرناکی با تکیه بر منابع مالی مشکوک به دنبال حذف یا مدیریت روحانیت به منظور رسیدن به اهداف ناروای خود می باشد.