یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
عمامه گذاری

حوزه/ در سالروز مبعث حضرت ختمی مرتبت حضرت رسول (ص) مراسم عمامه گذاری جمعی از طلاب در بیوت مراجع و علما در قم برگزارشد.

به گزارش خبرگزاری«حوزه»، در  مراسمی که با حضور آیت الله العظمی مکارم شیرازی و آیت الله حسینی بوشهری، مدیر حوزه های علمیه در مدرسه علمیه امیر المومنین(ع)برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین صالحی خوانساری ضمن تبریک روز مبعث گفت: مبعث روز بسیار بزرگ برای امت اسلام است در بزرگی این روز همین اندازه بس که عظمت و واقعیت  این روز تنها برای معصومین(ع) مشخص است.

 وی افزود: از نشانه های دیگر بزرگی این روز این است که مکتب پیامبر(ص) بعد از هزار و 149 سال هنوز محتوای آن برای بشریت به در ستی آشکار نشده است.

خطیب حوزه علمیه قم اظهار داشت: همگان بر این مطلب اذعان دارند­که وجود پیامبر خاتم(ص) و رسالت او کامل کننده ادیان دیگر در ابعاد مختلف اخلاقی، رفتاری و آداب و رسوم بوده است.

وی افزود: با مبعوث شدن پیامبر(ص) کمال انسانها در دو جبهه و عرصه نظری و عملی به نهایت و اوج معرفت رسید که قبل از آن انسانها یا این دو عنصر در حد کمال نبوده و به همین دلیل نمی توانستند باعث کمال در دیگران شوند.

حجت الاسلام و المسلمین صالحی خوانساری گفت: پیامبر خاتم(ص) در این مأمور بود تا انسانها را به کمال و معرفت و آگاهی و درک نسبت به ارزش ها و مقدسات و اطاعت از خدا برساند و از بشریت در برابر مشرکان و بت پرستان و کینه توزان یهودی که مدت ها قبل از رسالت پیامبرخاتم به غارت و چپاول جان و مال و ناموس مردم روی آورده بوده اند، نجات دهد.

وی خاطر نشان ساخت: قبل از پیامبر(ص)، بت پرستان مکه و مدینه که در رأس آنها یهودیان و عربها، مجوس و مسیحیان وجود داشته اند، اجازه اجرای هیچ دستوری را از ناحیه پیامبری را نمی دادند و کار آنها ایجاد رعب و وحشت و جنگ و خونریزی و رواج کردن ازدواج محارم بود و در این عرصه از هیچ کار زشت و ناپسندی ابا نداشتند.

 سخنران این مراسم اظهار داشت: کار این قوم لجوج مخالفت و کشتن پیامبران، ترویج بت پرستی و از بین بردن فهم و تعطیل کردن عقول بود.

 حجت اسلام و المسلمین صالحی خوانساری گفت: اما آمدن پیامبر(ص) تمام این معادلات قوم لجوج و کینه توز یهود، عرب و مجوس و مسیحیان را برهم زد و کفر، نفاق، دشمنی و جهالت و بت پرستی را از بین برد و نور ایمان و حقیقت را در دل مردم کاشت تا جهانیان تا ابد از این نور ایمان و حقیقت اسلام بهره ببرند.

 وی افزود: پیامبر هیچ فرقی بین انسانها قائل نبود و تنها معیار و امتیاز پیامبر(ص)، ایمان و حب به اسلام معرفت به دستوران دین بود.

بر اساس این گزارش:  مراسم جشن عید مبعث و عمامه گذاری در بیوت حضرات آیات عظام  وحید خراسانی، صافی گلپایگانی، شبیری زنجانی، نوری همدانی، سبحانی، جوادی آملی، موسوی اردبیلی، علوی گرگانی و دیگر علما در قم برگزار شد.

انتهای پیام:40 /313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha