مسئول روابط عمومی بنیاد بین المللی نهج البلاغه در حاشیه مراسم تجلیل از برگزیدگان دوره نخست این کارگاه آموزشی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» اظهار داشت: این کارگاه به مدت یک ماه در استان قم شروع شده است و در پایان دوره پس از ارائه پروژه علمی پیرامون مباحث مطرح شده به 60 نفر از برگزیدگان لوح تقدیری اهدا شد.
حسین صباحی، با اشاره به سرفصل های ارایه شده در این کارگاه گفت: امام علی(ع) هنگام اعطای فرمانروایی مصر به مالک اشتر در قالب عهدنامه ای به وی بسیاری از نکات مدیریتی و زمامداری حکومت اسلامی را به او می نویسد و از او می خواهد که در این مسیر قدم بردارد از این رو سرفصل ها شامل نکات عدالت در فرمانروایی و رعایت حقوق مردم می شود.
وی افزود: بیان الگوهای مدیریتی اسلامی حضرت علی(ع) از جمله علم و دانش، حسن و تدبیر، تجربه کاری، شایستگی و کفایت ، آینده نگری، تواضع و فروتنی، عدالت و انصاف، امانت داری، تثبیت رویه دیگران، صداقت، پرهیز ازغرور و کبر، مشورت کردن با خردمندان، مسئولیت در قبال جامعه، پرهیز از استبداد و دیکتاتوری، امتیاز ندادن به خویشان و اطرافیان و تقوای الهی جز مباحث ارایه شده در این کارگاه می باشد.
مسئول روابط عمومی بنیاد ملی نهج البلاغه بیان داشت: ضرورت خودسازی، اخلاق رهبری (روش برخورد با مردم)، مردم گرایی، حق گرایی، اصول روابط اجتماعی رهبران، شناخت اقشار گوناگون اجتماعی، اخلاق اختصاصی رهبری، اخلاق رهبری با خویشاوندان، روش برخورد با دشمن از دیگر مباحث اصولی در این کارگاه است.
صباحی خاطر نشان کرد: این عهدنامه بهترین آیین و دستورالعمل برای حاکمان حکومت اسلامی در همه اعصار است به صورتی که مورد اهتمام دانشمندان و علما قرار گرفته و شرح و ترجمه های مختلفی برای آن نوشته اند.
انتهای پیام 313/17