به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین ملكي در دیدار دکتر فانی وزیر آموزش و پرورش با حضرت آیت الله موسوی اردبیلی که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، با بيان اينكه حوزه و آموزش و پرورش همکاری هاي خود را در چهارعرصه مشترک تعریف کرده اند، اظهار داشت: با امضای موافقتنامه ميان دکتر فانی و آیت الله حسینی بوشهری شاهد رونق فعاليت هاي روزافزون در عرصه «پژوهش»، «آموزش منابع انسانی»، «آموزش و برنامه ریزی درسی» و «تربیتی و تبلیغی» هستيم.
وي با اشاره به فعاليت هاي صورت گرفته در عرصه تربيتي و تبليغي، گفت: در سال تحصیلی گذشته بیش از 2200 مدرسه در عرصه تربيتي و تبليغي فعاليت داشتند و يك روحانی ثابت و مستمر در آنجا به ارائه فعالیت مي پرداخت.
معاون وزير آموزش و پرورش تصريح كرد: در پيش از آغاز مسئوليت دکتر فانی، 350 مدرسه در عرصه تربيتي و تبليغي فعال بودند.
حجت الاسلام والمسلمين ملكي، توانمندسازی منابع انسانی موجود در آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت حوزه های علمیه را از ديگر سرفصل هاي مشترك همكاري اين دو نهاد عنوان كرد و افزود: محور نخست اين موضوع، روحانیون موجود در آموزش و پرورش هستند؛ 2700 روحانی استخدام رسمی آموزش و پرورش مي باشند كه ظرفیت قابل توجهی است.
وي افزود: اولین دوره آموزشی برای روحانیونی که به صورت رسمی استخدام آموزش و پرورش هستند، در استان فارس برگزار شد.
دبير ستاد همكاري حوزه و آموزش و پرورش محور دوم همكاري ها را در عرصه توانمندسازي منابع انساني در ارتقای کیفیت منابع موجود عنوان كرد و گفت: بسیاری از روستاها و شهرها یک روحانی نیز ندارند اما در هیچ نقطه از کشور نیست که یک دانش آموز بدون معلم باشد؛ به همين دليل بايد به افزايش غناي فكري و فرهنگي معلمان پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمين ملكي افزود: اگر فرهنگیان از حیث دانش و مهارت تقویت شوند در خدمت اهداف نظام اسلامی خواهند بود.
وي بر لزوم توانمندکردن نیروهای موجود در آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت حوزه های علمیه تاكيد كرد و گفت: تعدادی از روحانیون به عنوان اعضاي هيئت علمی در پردیس های دانشگاه پرديسان پذیرفته شده اند كه اميدواريم منشا اثر باشند.
دبير ستاد همكاري حوزه و آموزش و پرورش افزود: حوزه در بحث تدوین و تالیف بعضی از کتب درسی مرتبط با علوم انسانی و اسلامی مشارکت خوبی دارد اما اين مسئله کافی نیست.
حجت الاسلام والمسلمين ملكي با تاكيد بر اينكه سند تحول بنیادین به عنوان قانون اساسی آموزش و پرورش نیازمند ورود جدی تر حوزه هاي علميه است، گفت: در بحث مبانی و مفاهيم سند تحول، تبیین مبانی نظری، ارائه الگوهای موفق تربیت اسلامی و تولید کتاب ها و محتوای آموزشی و کمک آموزشی نيازمند ورود جدي حوزه هستيم.
وي افزود: علی رغم وضعيت نامناسب مالی، سال گذشته و سال جاری مبلغی بالغ بر دو میلیارد تومان را برای فعالیت های اشاره شده به استان ها تخصیص دادیم.
دبير ستاد همكاري حوزه و آموزش و پرورش در پايان خاطرنشان كرد: همچنين 32 کمیته همکاری استانی برای استفاده از ظرفیت استان ها شکل گرفته است.
انتهاي پيام/313/33