یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
 لیندا ورتایمر

حوزه/ : مشکل مهم مدارس آمریکایی مربوط به ترویج اسلام توسط معلمان مسلمان نیست بلکه افزایش تعصبات مسیحی و ضداسلامی بعضی مدرسین و معلمان است که رخ می‌دهد. به علاوه سیاست نویسندگان کتب درسی نیز نژادپرستانه و متعصبانه است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از cruxnow.com، لیندا ورتایمر، نویسنده و ویراستار سابق آموزش و پرورش در بوستون گلوب، در یادداشتی نوشت: برخلاف تصور بسیاری مشکل مهم مدارس آمریکایی مربوط به ترویج اسلام توسط معلمان مسلمان نیست بلکه افزایش تعصبات مسیحی و ضداسلامی بعضی مدرسین و معلمان است که در سال‌های اخیر سهوا یا به صورت تعمدی رخ می‌دهد. به علاوه سیاست نویسندگان کتب درسی نیز نژادپرستانه و متعصبانه است.

معلمان مدارس اغلب فاقد منابع مناسب و تعلیمات لازم برای آموزش دروس مربوط به اسلام هستند. و گاها تنها آشنایی آن‌ها با اسلام مربوط به دروس تاریخ جهان یا ادیان تطبیقی در دانشگاه بوده است. با توجه به اینکه آمریکایی‌ها فاقد دانش کافی درباره دین هستند، بعضی از معلمان نمی‌توانند روی تعصبات خود درهنگام تدریس سرپوش بگذارند. براساس آمار مرکز تحقیقات پاو در سال 2010 ، آمریکایی‌ها به طور میانگین تنها قادر به پاسخ دادن نیمی از سئوالات مربوط به مسائل مذهبی ارائه شده در پرسش‌نامه بوده‌اند.

آیا بی طرفی معلمان حقیقت دارد؟

معلمان مدعی هستند که در هنگام تدریس واحد مربوط به اسلام اعتقادات شخصی خود را نادیده می‌گیرند، اما آیا به راستی آن‌ها می‌توانند جلوی خودشان را از ترویج این ایده بگیرند که اسلام یک دین بیگانه و مسیحیت یک دین آشنا است؟

پس از حملات 11 سپتامبر مشکلات مذهبی در مدارس توجه زیادی به خود جلب کرد. در سال‌های اخیر مرکز متمم قانون اساسی و آکادمی مذهبی در آمریکا، دستورالعلمی برای مدرسان منتشر کرد تا به آن‌ها در تدریس دین در مدارس دولتی کمک کند، با این حال اکثر معلمان با این دستورالعمل آشنایی ندارند.

در این میان کتب درسی نیز منابع قابل اعتمادی نیستند. در بعضی کتاب‌ها برخورد متعادلی با اسلام دیده می‌شود ولی اکثر آن‌ها به نفع مسیحیت و علیه اسلام نگاشته شده‌اند. در بیشتر کتب درسی این تصور نادرست تبلیغ می‌شود که اسلام تنها توسط روش های خشونت آمیز منتشر شده، در حالی که مسیحیت از طرق مسالمت آمیز توسط مبلغان گسترش یافته است.

مدارس آمریکایی ترویج کننده مسیحیت هستند در حالی که این وظیفه مدارس است که دروس مربوط به ادیان مختلف را داشته باشند.

به یاد داشته باشیم که یادگیری اعتقادات و عقاید و تاریخ درست ادیان مختلف به ما در تفسیر درست جریانات امروز جهان و منابع ادبی کمک بسیاری می‌کند. این مسئله همچنین منجر به کاهش آزار و اذیت اقلیت‌های مذهبی و جلوگیری از بزرگ‌نمایی کلیشه‌ها در مدارس و ایجاد فضای گفتمان سئوال و جواب محترمانه درباره ادیان می‌شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha